Åttondelsdags i Toronto

Torsdag och mastersvecka. Åttondelar. Högklassig tennis. Det här har vi att titta på ikväll.

Tiafoe slog Raonic, mycket bra gjort, men man ska veta att det är en väldigt speciell typ av insats som krävs när man ska slå Raonic. Nu kommer det krävas en helt annan typ av insats när det blir långbollande med Dimitrov, och inte lika givet att Tiafoe kommer spela på sin absoluta topp idag också. Jag tror Dimitrov tar det där.

Nu måste han väl ändå ryka, Tsitsipas. Men Djokovic har absolut inte imponerat. Ska bli intressant att se hur de står sig mot varandra de där två. Men Djokovic ska så klart vinna.

Ivashka har en tendens att sticka fram nosen när det finns bra lottningar tillgängliga. Men han är alldeles för dålig för den här nivån och når han kvarten, då är det en enorm skräll.

Medvedev försöker väl vara lite av det Zverev är egentligen. Lång spelare som ändå är bra när bollen är i spel och rör sig helt okej. Gör Medvedev någonting så bra som Zverev gör det? Absolut inte. Krävs en katastrofinsats för att Zverev inte ska gå vidare.

Schwartzman-Cilic blir kul tror jag. Särskilt om man vill spela, för jag tycker oddset på Cilic är skitbra. Schwartzman vann när de möttes i US Open förra året, men då hade Cilic varit skadad och var långt ifrån fulltränad. Måste bli stora spelstilsåproblem för Schwartzman detta. Cilic har en serve, Schwartzman har ingen serve, och ganska jämnt när bollen är i spel, den som slår först kommer oftast vinna poängen. Nej, det där bara ska Cilic vinna, även om Svarre imponerat under veckan.

Khachanov-Isner, ja Isner vinner ju alltid såna där matcher, och det blir sällan särskilt roligt.

Haase får vara nöjd med åttondelen. Shapovalov är klasser bättre.

Och Nadal-Wawrinka, lura er inte av namnen. Det är en ickematch. Wawrinka är inte ens i närheten. Tar han fyra i något av seten får han vara väldigt nöjd. Han kommer bli krossad.