Ganska hyfsad

Han måste kunna spela lite ändå, broder Mike.

Hade ju varit lite småkul om atp bestämt sig för att rucka lite på några regler så han kunde spela med båda sina partners i slutspelet, Mike Bryan. Just nu hade han dessutom varit seedad trea och fyra så han hade garanterat hamnat i olika grupper. Möjligen hade det blivit lite stökigt om han kommit tvåa i ena gruppen och vunnit den andra och därmed ställts mot sig själv i semi. Eller om han då gått till final med båda sina partners. Nja, blir nog svårt det där, men snacka om att vara överlägsen. Otroligt imponerande.

Han hittade visst en ny tjeja precis innan sommaren, då hans framgångar påbörjades. Årets årets första halva var han faktiskt inte särskilt bra men sen så. Och med tanke på att frun som han skiljde sig från varken var särskilt snygg eller för den delen såg särskilt snäll ut, det blev väl succé det här helt enkelt.