Wolves voi tarjota Cup yllätyksen maanantaina

Kuuluisalla FA Cupin kolmannella kierroksella kohtaavat maanantai-illalla Molineux stadionilla kaksi valioliiga joukkuetta kun Wolverhampton Wanderers isännöi Liverpoolia.

Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat pari kautta sitten FA Cupin neljännellä kierroksella Liverpoolin Anfield stadionilla ja silloin tämä entinen mestaruussarja joukkue shokeerasi kuuluisat isäntänsä ja tiputtivat punaiset jatkosta.

Wolverhampton voi hyödyntää Liverpoolin halun keskittyä Valioliigan mestaruusjahtiin

Wolves otti silloin kaudella 2016-17 kuuluisan voiton Anfieldiltä ja he haluavat nyt toistaa tuon tiputtamalla Liverpoolin tästä kilpailusta toisen kerran kolmen kauden sisällä.

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kerran Molineuxilla vain hieman ennen Joulua ja silloin Jurgen Kloppin joukkue nappasi selvän 0-2 voiton Valioliigassa.

“Punaisilla” on itse asiassa erittäin hyvä historia peleistä Molineux stadionilla sillä he ovat voittaneet kolme viimeistä kohtaamista Wolverhamptonin vieraana. Tämä ottelu tarjoaa kuitenkin isännille erinomaisen mahdollisuuden tuon putken katkaisemiseen ja Wolvesin 3.95 kerroin voitolle tästä ottelusta houkuttelee.

Merseysiden joukkue johtaa Valioliigaa hyvällä neljän pisteen erolla, vaikka he hävisivätkin ensimmäisen kerran tällä kaudella liigassa viime viikolla Manchester Citylle. Liverpoolilla on nyt pitkästä aikaa mahdollisuus napata se liigan voitto ja kun Mestarien liiga myös palaa tauolta ensi kuussa niin Klopp voi hyvinkin antaa vaihtopenkilleen hieman enemmän peliaikaa tässä FA Cupissa ja levätä avainpelaajiaan.

Liverpool (7.50 FA Cupin voittaja kerroin) ei ole päässyt neljättä kierrosta pidemmällä tässä kilpailussa kolmeen viime kauteen ja tämä onkin erittäin vaikea vierasottelu joukkuetta vastaan joka on osoittanut laatunsa tällä kaudella.

Wolverhampton Wanderers istuu mukavasti Valioliiga keskikastissa vaikkakin kotona he ovat pelanneet erittäin epätasaisesti. 12 Kotiottelusta he ovat ottaneet vain neljä voittoa kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

He voittivat kuitenkin Tottenhamin vieraissa Wembleyllä vain vähän aikaa sitten ja se osoittaa heidän kykynsä haastaa Englannin huippujoukkueet ja tämä tulee olemaan todella vaikea testi seitsenkertaiselle FA Cup voittajalle, Liverpoolille.

Hyökkäys on molempien joukkueiden paras puolustus

Kumpikaan joukkue ei halua edellisen ottelun toisintoa kiireisen juhlapyhien aiheuttaman ottelusuman takia, joten on hyvä odottaa molempien joukkueiden yrittävän ottaa voittoa heti alkuvihellyksestä lähtien.

Liverpool on jäänyt ilman maalia tällä kaudella vain kolmasti 27 ottelussa kaikissa kilpailuissa kun taas kotijoukkue Wolves on jäänyt ilman maalia vain kahdesti edellisissä kahdeksassa ottelussaan.

Kerroin molempien joukkueiden maalille on 1.76 kun taas kotijoukkueen voittoa jossa molemmat joukkueet tekevät maalin voi pelata 6.40 kertoimella. Näiden kahden joukkueen viidestä edellisestä kohtaamisesta, neljässä on nähty vähintään kolme maalia. Yli 2.5 maalia voi pelata 1.83 kertoimella.

Jos haluat kokeilla maalintekijä vetomuotoa niin kannattaa jättää ne isot nimet pois jotka ovat normaalisti onnistuneet liigassa tällä kaudella.

Kun Liverpool voi levätä muutamia avainpelaajiaan niin kannattaa katsoa Daniel Sturridgen (2.20 kerroin maalille), Adam Lallanan (4.90) tai Xherdan Shaqirin (3.15) suuntaan kun etsitään potentiaalisia maalintekijöitä tähän otteluun.

Kotijoukkueen puolelta, Raul Jimenez on osunut kahdesti Wolvesin neljässä edellisessä ottelussa ja tätä meksikolaista hyökkääjää voi pelata ensimmäisen maalin tekijäksi kertoimella 7.75 maanantai-illalla.

Kotijoukkueella ei ole tällä kaudella putoamishuolia, mutta samalla liigan kautta ei näytä olevan mahdollisuutta päästä Europpaan sijoituksen perusteella. Wolvesin manageri, Nuno Espirito Santo, voi hyvinkin nähdä tässä kilpailussa oivan mahdollisuuden mennä pitkälle ja mikä sen parempaa kannattajille ja pelaajille kuin tiputtaa jatkosta yksi liigan ja tämän kilpailun suosikeista. Tämä voisi antaa koko joukkueelle runsaasti itseluottamusta tuleviin otteluihin.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ