Maaleja luvassa Olimpico stadionilla

Tämä ei ole välttämättä Italian tunnetuimpia derby-otteluita, mutta AS Roman ja AC Milanin kohtaaminen tarjoaa kuitenkin runsaasti intohimoa ja panosta. Milan ja Roma taistelevat Mestarien liiga paikasta sijoilla 4 ja 5 joten molemmilla joukkueilla on iso tarve pisteisiin tässä sunnuntain ottelussa.

Onko AS Roma kriisissä?

Tämä on ollut rankka toinen kausi manageri Eusebio Di Francescolle sillä hänen joukkueensa pelikunto on aiheuttanut ihmisten kyseenalaistavan hänen tulevaisuutttaan joukkueen peräsimessä joka viikko.

Keskiviikon pahaa 7-1 Coppa Italia tappiota Fiorentiinalle edelsi “Giallorossin” täydellinen romahdus Atalantassa jossa he menettivät viime sunnuntaina 0-3 johtoasemansa ja pelasivat tasan 3-3. Nämä kaksi huonoa ottelua ovat aiheuttaneet sen että monet pitävät tätä Milan ottelua EDF:n viimeisenä mahdollisuutena.

AS Roma ja heidän managerinsa tarvitsevat voiton tästä ottelusta (kerroin 2.20), mutta hänen vaihtoehtonsa ovat rajalliset erityisesti keskikentällä jossa molemmat Bryan Cristante sekä Steven Nzonzi ovat molemmat pelikiellossa. Hyökkäyksessä Edin Dzekon osallistuminen on epävarmaa. Hän sai punaisen kortin Cup ottelussa joka ei normaalisti siirry Serie A peleihin, mutta hän näytti sylkäisevän tuomaria joka voi johtaa isompiin sanktioihin jotka voivat päteä myös sarjaotteluissa.

Piatek on valmis tekemään maaleja

Krzysztof Piatekin siirto AC Milaniin Genoasta on lisännyt uskoa “Rossonerin” kannattajien keskuudessa ja puolalaisen kaksi maalia Coppa Italia voitossa Napolia vastaan lupailevat hänelle jo toista aloituskokoonpano paikkaa.

Milan hakee Romasta jo kolmatta perättäistä voittoaan ja kerroin sille on 3.45. Tämä voitto voi tulla Piatekin inspiroimana ja hänen maalinsa antaisi rahat takaisin 2.60 kertoimella. Puolalaisella on kuitenkin kokemusta maalinteosta Romaa vastaan Olimpicolla sillä hän osui maalipuiden väliin tällä kaudella Genoan paidassa.

Otteluun kannattaa pelata maaleja

Kotijoukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia yhdeksässä heidän kymmenestä edellisestä kotiottelustaan ja Olimpico stadion on nähnyt runsaasti maaleja tällä kaudella sillä vain yksi kymmenestä viimeisestä ottelusta on jäänyt alle 2.5 maalin.

AC Milan ei ole hävinnyt viiteen viimeiseen otteluun ja on helppo nähdä että kumpikin joukkue lähtee yrittämään voittoa tästä ottelusta. Kotijoukkueen voitto nostaisi heidät ohi vierailijoistaan neljänneksi, kun taas vierasvoitto vaan vahvistaisi Milanin tavoitetta päästä mukaan Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

“Rossonerin” puolustus on ollut aika hyvä viime aikoina sillä he ovat pitäneet maalinsa puhtaana viidessä heidän edellisistä seitsemästä ottelustaan. Heillä on kuitenkin ollut vaikeuksia puolustaa keskityksiä vastaan ja JOS Edin Dzeko pelaa niin tämä sopii hänelle erinomaisesti. Dzekon tekemää avausmaalia voi pelata 4.50 kertoimella.

Ottelussa yli 3.5 maalia on tarjolla kertoimella 2.75 ja kun tästä taistosta ei panosta puutu niin tasapeli kertoimella 3.55 on erittäin mahdollinen kuten myös suora tulos 2-2 kertoimella 9.00.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ