Målrikt på Olimpico

Två storklubbar i behov av poäng. Så kan vi måla upp söndagens möte mellan Roma och Milan på Stadio Olimpico.

Kris i Roma?

 Det har varit en tuff andra säsong för Eusebio Di Francesco och den italienska tränaren är hårt ifrågasatt, något som placerar stora frågetecken kring hans framtid.

I onsdags skämde huvudstadsklubben ut sig när Robin Olsen släppte in sju mål mot Fiorentina i 7-1-förlusten som innebar uttåg ur Coppa Italia och i förra ligaomgången tappade de en 3-0-ledning till 3-3 mot Atalanta.

Di Francesco behöver ett bra resultat för sin överlevnad (2.20 på Roma-seger), men med Bryan Cristante och Steven Nzonzi avstängda, kan ett ovälkommet mittfältsdilemma störa Di Francesco inför matchen.

Fortsätter det för Piatek?

Piateks flytt till Milan har ingjutit en tro i Rossoneri och polackens två mål i Coppa Italia-vinsten mot Napoli gav 23-åringen den drömstarten han själv, Gennaro Gattuso och supportrarna hade hoppats på.

De kan ta sin tredje raka seger mot Roma (3.45) och en inspirerad Piatek kan vara nyckeln bakom en eventuell trepoängare. Anfallaren vill fortsätta sin fina start och finns som målskytt till 2.60.

Mål att vänta

 Vi kan förvänta hos en målrik historia på söndag då Roma har gjort två mål eller fler i nio av lagets tio senaste matcher på hemmaplan.

Milan har spetsat till sin bortaform och inte förlorat någon av deras fem senaste bortamatcher. Vid en eventuell seger ökar Rossoneri avståndet ner till Roma med fyra poäng, något som lär garantera två lag som går för tre poäng.

Milan har förbättrat sitt försvarsspel och hållit nollan i fem av de sju senaste matcherna. Men på söndag kan de få problem med Edin Dzeko som var bra mot Atalanta förra helgen och finns som målskytt till 4.50 gånger degen.

Över 3.5 mål i matchen hittar ni till 2.75, oavgjort till 3.55 och vill ni spela på ett specifikt resultat finns det logiska 2-2-resultatet till 9.00.

BETTA NU – KLICKA HÄR