Puls inför derbyt på San Siro

För första gången på länge känns Derby della Madonnina som riktigt hett och ingångsvärdet till matchen är att ett formstartk Milan möter ett Inter som alltjämt under presterar.

I höstderbyt var det Inter som klev av med alla tre poäng efter 1-0, men nu är känslan att Gattusos Milan är redo för revansch.

Milan fortsätter sin fina form

Rent spelmässigt har Milan inte presterat på den förväntade nivån, men laget har trots det visat styrka och plockat en god poängskörd under den senaste månaden. De har inte förlorat i ligan sedan den 22:a december och de två vinterrekryteringarna Krzysztof Piatek och Lucas Paqueta har adderat ytterligare en dimension till Milans spel.

Inför söndagens derby är defensivt starka Milan favoriter och med fem raka segrar i Serie A lutar det mesta åt att de tar sin sjätte.

Dels för den egna formen, men också för att Inter hackat lite den senaste tiden. Så sent som under torsdagen blev de utslagna av Eintracht Frankfurt i Europa League och nu är en topp 4-placering ett måste för Spalettis manskap.

Det finns en Icardi-situation som tar mycket energi och utan argentinaren får Inter det ännu svårare att besegra ett formtoppat Milan.

Därför flaggar vi för handikappsspelet -1 på Milan till 4.75 gånger pengarna.

Piatek med nytt mål?

Vi nämnde att Piatek och Paqueta har blivit posetiva injektioner i Gattusos Milan. Den förstnämnda polacken har gjort stor succé sedan han anlände från Genoa och det finns en stor möjlighet att just Piatek blir derbyvinnare på söndag.

Med åtta mål på nio matcher (19 totalt i ligan) i Rossoneri är Piatek ett ständigt hot och inför söndagens derby finns han som målskytt i matchen till 2.10.

BETTA NU – KLICKA HÄR