All-Star joukkueiden kohtaamisessa LeBron liian vahva Giannisille

Läntinen konferenssi on dominoinut NBA:n All-Star peliä viimeisten vuosien ajan sillä he ovat voittaneet kuusi edellisistä kahdeksasta kohtaamisesta.

LeBron James antoi itäiselle konferenssille kehuskeluoikeudet viime vuoden All-Star pelissä kun Team James voitti Team Stephenin ensimmäisenä vuotena pelin rebrändäyksen jälkeen.

James on tämän jälkeen siirtynyt itäisen konferenssin Cleveland Cavaliersistä läntisen konferenssin Los Angeles Lakersiin ja nyt lännen joukkue on täynnä laatua.

Tänä vuonna itäisen konferenssin joukkuetta johtaa Milwaukee Bucksin talismaani kreikkalainen Giannis Antetokounmpo, mutta LeBronin siirryttyä länteen on vaikea nähdä että hän pystyisi estämään Team LeBronin vakuuttavaa voittoa tässä ottelussa.

Team LeBron hakee isoa voittoa

Team LeBron on todellakin joukkue joka on aito määritelmä All-Star joukkueesta sillä LeBron Jamesin lisäkin joukkueen avauskokoonpanosta löytyvät Golden State Warriorisin pari Stephen Curry ja Kevin Durant, Houston Rocketsin hallitseva NBA:n arvokkain (MVP) pelaaja James Harden sekä Oklahoma City Thunderin tähti Paul George.

Heille tukea antavat Russell Westbrook, Anthony Davis sekä LeMarcus Aldridge, joilta kaikilta löytyy enemmän All-Star pelin edustuksia kuin keneltäkään itäisen konferenssin pelaajalta yhtä lukuunottamatta.

Giannisin joukkuetta vahvistaa Boston Celticsin tähti Kyrie Irving joka on tämän joukkueen kokenein kuudella All-Star pelillään. Hänen lisäksi avauksesta löytyvät Philadelphia 76ersin sentteri Joel Embiid, Toronto Raptorsin Kawhi Leonard sekä Charlotte Hornetsin Kemba Walker.

Paperilla tämä vuoden 2019 All-Star peli voi olla ehkä yksipuolisin ottelu pitkään aikaan ja kun ottelun tasoitus on asettu vain -6.5 pisteeseen niin Team LeBronin joukkueella näyttäisi olevan hyvä mahdollisuus voittaa tuo tasoitus 1.91 kertoimella.

All-Star peleissä näkyy runsaasti isoja tuloksia

Neljä kertaa viimeisen viiden vuoden aikana voittanut joukkue on tehnyt vähintään 163 pistettä All-Star pelissä ja Team LeBronin joukkueelle tarjotaan 1.86 kerrointa tehdä yhteensä 158.5 pistettä tässä ottelussa jossa myös näyttäisi olevan arvoa.

Myönnetään että Team Giannisilta löytyy runsaasti laatua kun on kyse puolustuksen taidosta. Erityisesti Embiid ottaa keskimäärin 13.5 reboundia per ottelu ja 14.9 reboundia viimeisen 10 pelin aikana.

All-Star peleissä puolustus ei ole kuitenkaan pääosassa. Harden, Curry ja tietenkin James pystyvät tekemään runsaasti pisteitä ja Team LeBronin pitäisi pystyä helposti tekemään yli 158.5 pistettä.

Harden voi loistaa tässäkin tähdistökentällisessä

James Harden tulee olemaan erittäin halukas tekemään ison vaikutuksen kun hän on aloituksessa Jamesin ja Curryn vierellä. Hän voi tehdä läsnäolonsa näkyväksi tekemällä yli 21.5 pistettä tässä ottelussa kertoimella 1.90.

Harden on ylivoimaisesti Houstonin tärkein pelaaja, mutta nyt hänen pitää hyväksyä hieman pienempi rooli tässä All-Star pelissä. Vaikka James ja Curry jättäisivätkin Hardenin varjoonsa niin silti 21.5 pistettä näyttäisi olevan aika vaatimaton pistemäärä tälle Houston Rocketsin tähtipelaajalla, joka tekee keskimäärin 36.6 pistettä per peli ja on tehnyt vähintään 30 pistettä hänen 31 edellisissä ottelussaan.

Giannis voi ottaa paikkansa tähtien joukossa

Giannis Antetokounmpo ei ollut välttämättä se nimi joka tuli ensimmäisenä mieleen kun ennen kauden alkua etsittiin mahdollisia All-Star potentiaalin omaavaa itäisen konferenssin johtajaa, mutta nyt tämä Milwaukee Bucksin tähtipelaaja on aiheesta idän ykköspelaaja.

Team Giannisin paras mahdollisuus voittoon voi hyvinkin olla seurata hänen seurajoukkueensa Milwaukeen mallia ja antaa hänelle pallo hyökkäyksissä mahdollisimman usein ja rajoittaa hänen puolustustehtäviään.

Embiid on pelaaja joka voi hoitaa kreikkalaisen puolustustehtävät jotta Giannis, joka tekee keskimäärin 27.2 pistettä per ottelu, voi käyttää tätä hyödyksi tekemällä yli 21.5 pistettä kertoimella 1.90.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ