Englanti tulee aloittamaan kovaa

Englanti laittoi muille hieman jauhot suuhun ottamalla ison vierasvoiton heti tämän vuoden Six Nations avausviikonloppuna kun Irlanti kaatui Dublinissa 20-32. Tuosta ottelusta saadun itseluottamuksen vuoksi Ranskalla voi olla tiukat paikat Twickenhamissa sunnuntaina.

Murtuuko Ranskan puolustus heti alussa?

Englanti on tässä ottelussa suuri suosikki 1.14 kertoimella kun taas “Les Bleusille” tarjotaan 5.60 kerroin sen jälkeen kun he kaatuivat heikon toisen puoliajan ansiosta Walesille Pariisissa.

Yksi vuosi on pitkä aika Rugbyssä. Viime kerralla Ranska hyödynsi kotietunsa ja voittivat ”Punaisen Ruusun” 22-16 erittäin fyysisessä ottelussa.

He tarjosivat silloin Englannille heidän toisen tappionsa kolmesta viime vuoden Six Nations turnauksessa, mutta se oli lopulta kuitenkin tyypillinen Jekyll ja Hyde turnaus ranskalaisille. He melkein voittivat lopullisen mestarin Irlannin avausottelussaan, mutta lopulta hävisivät myös Skotlannille.

Ranskalaiset ovat luotettavasti epäluotettavia

Ranskan päävalmentaja Jacques Brunel on laskenut tälle vuodelle maan odotuksia, mutta hänen joukkueensa aloitti kuitenkin lähes virheettömästi johtaen Walesia viime viikonloppuna 16-0 ensimmäisen 40 minuutin jälkeen. Ranska kuitenkin kaatui toisella puoliajalla omiin virheisiin ja Warrant Gatlandin Wales nousi odottamattomaan 19-24 voittoon.

Tämä näytti olevan tyypillinen esitys tälle Ranskan Rugby sukupolvelle joka pystyy olemaan yhtäläisesti aivan loistava, mutta myös samalla täysin kyvytön. Heidän varomattomuus pallon kanssa tarjosi Walesille helppoja mahdollisuuksia tehdä pisteitä. Ainakin 14 näistä pisteistä tuli Ranskan virheiden ansiosta.

Tämän tapaista löysää pelaamista tämä Englannin joukkue tulee käyttämään surutta hyväkseen. Tämä tuli näytettyä jo toteen viime viikonloppuna Aviva Stadionilla.

Ottelun tasoitus on asetettu 12.5 pisteeseen Ranskan hyväksi ja Englannin pitäisi pystyä voittamaan Ranska vähintään tuolla pistemäärällä kertoimella 1.88.

Englanti pystyy voimallaan voittamaan Ranskan taidon

Englannin esityksessä Irlantia vastaan oli tiettyä julmuutta ja fyysistä voimaa kun he tarjosivat vihreän saaren miehille heidän ensimmäisen tappionsa kotonaan viiteen vuoteen tässä turnauksessa viime viikonloppuna.

Tämän lisäksi Englannilta löytyi myös tarpeeksi juonikkuutta ja nälkää jahdata pisteitä ottelussa säännöllisesti. Owen Farrell oli ottelussa täysin ylivoimainen siinnä miten hän kontrolloi peliä ja nyt kun Ranska tekee viisi vaihtoa Wales ottelun avauskokoonpanoon niin on vaikea nähdä että he pystyisivät tukahduttamaan tämän Englannin momentumin.

Normaalisti ottelut näiden kahden mahtavan Rugby maan välillä ovat todella tiukkoja, mutta avausviikonlopun perusteella Englanti voi voittaa tämän ottelun suuremmallakin marginaalilla.

Kotijoukkueelle tarjotaan 3.25 kerrointa jotta he voittavat ottelun 11-20 pisteellä ja se on juuri sen tyyppinen ylivoima jonka he pystyvät toteuttamaan tässä ottelussa ranskalaisia vastaan 80 minuutin ajan.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ