LeBron’s All Stars mot segern

NBA:s All Star-match stundar och vi kan förvänta oss att den årliga showen blir lika sevärd som vanligt. Vid sex av åtta tillfällen de senaste åren har den västra konferensen klivit av med segern och med ett starkt tillskott inför årets uppvisning kan vi placera favoritskapet på lag väst utan att blinka.

LeBron vann visserligen med den östra konferensen under förra säsongen, men sedan dess har han bytt Cleveland mot LA Lakers och den trefaldiga NBA-mästaren adderas till ett lag fullt av stjärnor.

Det östra All Star-gänget leds av stjärnskottet Giannis Antetokounmpo, men på förhand känns en övertygande seger för Lebron och hans manskap som ett rimligt utfall.

Stjärnfyllt i det västra laget

LeBron kommer med ett minst sagt slagkraftigt lag. Utöver Lakers superstjärna finns Golden State-duon Stephen Curry och Kevin Durant, Houston Rockets MVP James harden och Oklahoma Thunders stora stjärna Paul George med i den västra laguppställningen, något som i alla fall garanterar ett högt underhållningsvärde.

Dessutom backas de upp av välkända namn som Russel Westbrook, Anthony Davis och LaMarcus Aldridge – en trio som sammanlagt har mer All Star-rutin än hela det östra laget tillsammans.

Vilka finns då i Antetokounmpos lag? Jo, han får sällskap av spelare som Kyrie Irving (som gör sin sjätte All Star-match), Kawhi Leonard, Joel Embiid och Charlotte Hornets Kemba Walker.

På pappret ser det här ut att bli en ensidig historia. Därför flaggar vi för ett handikappsspel där LeBrons manskap vinner trots -6.5 poäng på resultattavlan när matchen drar igång. Det spelet finns till lockande 1.91 och bör övervägas.

Mycket poäng att vänta

I fyra av de fem senaste upplagorna har det gjorts över 163 poäng i All Star-matcherna och den trenden kan mycket väl fortsätta. Tror man att LeBron och kompani gör över 158.5 poäng finns det spelet till 1.86.

Lag öst med Giannis i spetsen har en defensiv kvalitet för att hålla ner siffrorna – speciellt med Embiid som har snittat 13.5 rebounds per match under den senaste tiden. Men här väger stjärnglansen i det västra laget över och Harden, Curry och så klart LeBron lär kunna producera mer än 158.5 poäng i matchen.

James Harden showar?

James Harden har spelat på en lysande nivå i Houston under säsongen och snittar 36.6 poäng per match (karriärsbästa). Han är den tydliga ledaren i Rockets, men när han nu får celebert sällskap på planen kan han förvänta sig en mindre roll bakom Curry och James.

Med minst 30 poäng i hans 31 senaste matcher är Harden så nära en poänggaranti det går att komma. Det lär fortsätta i All Star-matchen och att stjärnan ska göra över 21.5 poäng finns till 1.90 i odds.

 Giannis leder det östra laget

Det var få som trodde att Giannis Antetokounmpo skulle leda det östra laget i en All Star-match inför säsongen, men med sitt storspel i Milwaukee Bucks (27.2 poäng per match) förtjänar han chansen. Tror man att han – precis som Harden – gör över 21.5 poäng finns det spelet till 1.90.

BETTA NU – KLICKA HÄR