Ett revanschsuget Saints besöker Tampa Bay

Saints kan slå Tampa

New Orleans Saints såg sin vinstsvit på hela tio matcher försvinna förra omgången när man mötte med Dallas Cowboys och förlorad med 13-10. Nu ska man möta det andra laget som har lyckats slå dem under säsongen, Buccaneers i premiärmatchen.

Buccaneers vann med 48-40 på Superdome den gången men efter har lagen tagit helt olika riktningar i tabellen under säsongen. Saints med statistiken 10-2 och Buccaneers med 5-7.

Även om man har två vinster på rad inför mötet mot Saints kommer det bli riktigt tufft på söndag. Trots ett par justeringar av tränaren. Dirk Koetter har försvaret har spelat under all kritik och man har i snitt släppt 29.2 poäng bakåt under säsongen.

Saints kommer vara desperata efter en vinst efter att man förlorade mot Dallas och endast gjorde 10 poäng i matchen. Man har haft problem med Tampa Bay tidigare och förlorat de två senaste matcher men ses ändå som favoriten och ett spel på laget i matchen finns på Bethard för 1.26 gånger pengarna.

Broncos kan lysa i San Francisco

Denver har kommit från ingenstans och mäktat med en vinstsvit på tre matcher och kan potentiellt sett ta den sista wildcard-platsen till ett slutspel när vi närmar oss den vecka 14 av NFL. Nästa match för Broncos åker man till San Francisco där man borde kunna slå ett tafatt 49ers.

Precis i mitten av säsongen hade Broncos en tuff period, präglad av förluster har man repat sig i precis rätt tillfälle. Man har nu tagit vinster mot Pittsburgh Steelers, LA Chargers och nu senast en imponerande vinst mot Cincinniati Bengals med 24-10 förra omgången.

Quarter-back Case Keenum som kom från Minnesota förra året efter en fin säsong där har spelat mer och mer övertygande under säsongen och bevisat att det inte bara var en formtopp. I tillägg har även running-back Phillip Lindsay, odraftad och rookie, varit hur grym som helst denna säsong, med 100 yards matcher var och varannan match. Han borde passera 1000 yards i denna eller nästa match om inget allvarligt händer. Wide-reciever Emmanuel Sanders är skadad och kommer inte kunna spela resten av säsongen, ett tapp som sätter ännu mer ansvar på den nya förmågan Lindsay.

I försvaret har Von Miller och Bradley Chubb fungerat riktigt fint tillsammans och tillsammans 22.5 sacks och kommer ställa till det för 49ers offensiv.

Det är ett skadedrabbat 49ers som ska ta emot Broncos. Något som har förstört säsongen och man har endast tagit två vinster medan man har förlorat tio så långt. Även om man har visat kämparvilja saknar man talang för att kunna nå någonstans. Turen i oturen är att man ser ut att kunna nå första draften till nästa säsong.

Med tanke på att Broncos ser överlägsna ut både offensivt och defensivt ses man som favoriter i matchen. Ett spel på att man vinner matchen ligger på 1.58 hos Bethard.

Cowboys kan bevisa sin kvalitet

Eagles kan se sina drömmar om att vinna Super Bowl förstöras då man besöker Dallas för att möta Cowboys i helgen. En vinst för att nå slutspelet är ett måste för Eagles. Cowboys toppar deras gemensamma divison, NFC East, efter att ha tagit en skrällseger mot New Orleans Saints i senaste omgången. Carson Wentz och Co har ändå vunnit två raka segrar och har hållit slutspelsdrömmen vid liv, och måste slänga in allt de har på AT&T Stadium.

Dallas har vunnit fyra matcher på raken med ett imponerande försvarsspel som har tagit sig in på topp fem under hela säsongen. Man har endast släppt bakåt 18.6 poäng i snitt per match. Mot just Eagles vann man den 20:e november på bortaplan med 27-20 och i tillägg har man endast förlorat en match på hemmaplan under säsongen. Man ser för starka ut för Eagles.

Och även om deras offensiv inte blandar sig med toppklubbarna i ligan ligger de ändå långt före Eagles. Båda Eagles stjärnor, Wentz och Zach Ertz kommer förmodligen att bli avväpnande av Cowboys försvar.

Cowboys ses som favoriter i matchen och ett spel på att de vinner matchen finns hos Bethard till oddset 1.55 gånger pengarna. Det ser ut som att Philadelphia får satsa på nytt till nästa år. 

BETTA NU – KLICKA HÄR