Formen fortsätter för England

England stod för ett styrkebesked när de placerade de regerande Six Nations-mästarna Irland på rygg och vann matchen i den första omgången. Nu väntar Frankrike, som förlorade mot Wales, och vi kan förvänta oss en ny engelsk vinst.

England kliver in som stora favoriter i mötet på Twickenham Stadium och har 1.14 i odds, något som skulle göra en eventuell Frankrike-seger (5.60) till en stor skräll i sammanhanget.

Det har hänt mycket på ett år för de två manskapen. När lagen möttes för ett år sedan var det Frankrike som klev av Stade de France som vinnare efter 22-16 på resultattavlan och var ett av tre lag som besegrade England i 2018 års Six Nations.

Förra årets turnering var en ojämn historia från fransk del som bland annat slog både England och Irland, men parallellt med det åkte på stryk mot Skottland.

Frankrike – mot ny förlust

Förväntningarna på Frankrike och Jacques Brunel har minskat till den här säsongen, men när de spelade en lysande rugby i 40 minuter mot Wales, och ledde med 16-0, var det många som överraskades av det franska laget. Men det var en tillfällig formtopp då Wales, på något sätt, lyckades vända matchen till 24-19 efter en kollaps från Brunels manskap i den andra halvleken.

Vi kan förvänta oss att England straffar Frankrike på samma sätt som Wales gjorde i den och kliver Twickenham med en ny vinst. Handikappsspelet är satt till 12.5 till fransk fördel inför matchen, något England har 1.88 att besegra.

Red Rose kan hantera Frankrikes flärdfullhet

I förra omgången var England det första laget att slå Irland på hemmaplan i Six Nations på över fem års tid och Red Rose visade att de minsann vill vara med och utmana långt in i årets upplaga. Inför Frankrike-matchen har Owen Farrell, den engelska förbundskaptenen, gjort fem förändringar och vi kan inte se framför oss hur det franska laget ska kunna hantera Englands momentum.

Det har varit historiskt jämna matcher mellan lagen, men inför söndagens drabbning kan Englands form dra det längre strået och oddsen talar för samma sak. England har 3.25 i att vinna med en marginal på 11-20 poäng och det är något de kan lyckas med mot ett Frankrike som inte är lika vassa som ifjol.

BETTA NU – KLICKA HÄR