Italien – Irland i Six Nations

Joe Schmidts manskap har inte upplevt samma framgångar som under turneringen förra året där de korades till segrare. En vinst mot Skottland och en förlust mot formstarka England är visserligen inget dåligt facit och när Italien nu väntar i Rom kan vi förvänta oss att det irländska landslaget hittar tillbaka till vinnarspåret.

Italien har bara vunnit över i Irland vid ett tillfälle i Six Nations-sammanhang (22-15 under 2013), en historisk trend som talar för en bortaseger på Stadio Olimpico på söndag.

Sedan den matchen 2013 har Irland vunnit fem Six Nations-möten mot Italien och The Azzuri (Italien) som tränas av irländska Conor O’Shea är stora underdogs (17.00 att vinna) inför det stundande mötet.

Favoritskapet på Joe Schmidts manskap går inte att underskatta och på handikappmarknaden hittar ni -29.5 på Irland till 1.99 gånger pengarna, en tydlig indikation på hur det här kan sluta.

Kan Irland upprepa sin fjolårssuccé?

”The Green Machine” spelade på sin högsta nivå under förra året där de vann en Grand Slam efter en seger över Australien och historiens första vinst mot Nya Zeeland i Dublin.

Det var ett bra rugbyår för Irland under 2018 – men frågan är om deras formtopp kom för tidigt? VM i Japan stundar i höst och sättet det irländska laget förlorade på mot England var oroande inför de kommande omgångarna i turneringen.

I den senaste matchen bortaslog de dock Skottland i Edinburgh och när Italien nu väntar ska Irland plocka sin andra seger på tre försök i årets Six Nations-upplaga.

Kan Azzuri störa?

Italien har tappat stjärnan Sergio Parisse inför matchen, något som kommer bli ett stort avbräck för det italienska laget. Trots det kommer Azzuri att göra sitt yttersta för att störa Irland på söndag och i det gästande laget finns det frågetecken kring samarbetet mellan Conor Murray och Johhny Sexton – som båda spelat skralt under 2019 – något det italienska lägret ska försöka utnyttja.

Därför är det handikappsalternativet som lockar mest +29.5 på Italien till 1.78.

BETTA NU – KLICKA HÄR