Svenska superstjärnan skadad – Förhoppningsvis kortvarit

Den svenska superstjärnan Elias Pettersson har råkat ut för en knäskada häromnatten när Canucks spelade borta mot Canadiens. Ifrån mina ögon är detta inget jätteful händelse. Självklart hade det kunnat vara en två minuters utvisning på hakningen i början utav situationen. Pettersson vänder sig om för att börja ”gruffa” men då ramlar de båda ihop i en hög och olyckligtvis så hamnar Petterssons ben och fot under de båda spelarna. Ingen utvisning i denna situation är ett bra domslut enligt mig. Sällan vi lyfter domarna i detta spelet. De är häpnandsväckande hur få ”fel” de gör. Med tanke på den farten som de spelas i. Bra av domarn, klantigt utav Elias Pettersson.

 

Förhoppningsvis är detta ingen långvarig skada då Pettersson klarade att resa dig upp av egen kraft.Pettersson medverkar även i Sportsnets intervjuv senare på kvällen då han säger att de inte är några problem med att gå och att han känner sig bättre.

Kvällens tips:

Philadelphia Flyers – Calgary Flames: Flames (ML). odds 2,15. Flyers har torskat 5 raka, samt ingen stabil målvakt då de kan vara den 7e målvakten för säsongen. 2 units. Spelar även Jakub Voracek Ö 2.5 SOG. Odds 2.00, 2 units.

Ottawa Senators – Minnesota Wild: Mikko Koivu att göra minst ett mål. odds 4.20.  Detta är endast ett spel som är lite på måfå, inget jag tror på till 100%, spelar endast detta då Koivu har chans att göra mål 200 i NHL. 1 unit.

Boston Bruins – Buffalo Sabres: Över 5.5 mål/fulltid. odds 1.92. Har blivit 6 mål eller fler i de senaste matcherna utav båda lagen. 2.5 units.

Florida Panthers – Columbus Blue Jackets: Skippar

Montreal Canadiens – Nashville Predators: P.K Subban Under 2.5 SOG. Odds 1.71. Känner att 1.71 är all för högt för att de skall vara en back, även fast detta gälller P.K. Montreal brukar stanna utanför utvisningsbåset därav inte så många lägen för P.K att avlossa. 3 units.

Toronto Maple Leafs – Vancouver Canucks: Över 6.5 mål/fulltid. Odds 2.20. Sylvasst Toronto på hemma plan kan inte bli annat än målkalas. 3 units.

LA Kings – Edmonton Oilers: Skippar

San Jose Sharks – Tampa Bay Lightning: Skippar även denna, två riktigt bra lag. Kan gå båda hållen.

 

Har varit lite dåligt med tips i det senaste då även den bästa kan drabbas utav sjukdomar, men nu är vi tillbaka på banan igen!

Må väl,

//Erik