Zdeno Chára överkörd utav Alexander Ovechkin

Jag kunde knappt tro de själv när jag inatt satt och kollade på matchen mellan Boston Bruins – Washington Captitals.  Zdeno Chára, NHL’s största spelare, blir som alla andra i TD Garden rent ut sagt chockade. Detta är när den ryska giganten Alexander Ovechkin kastar Chára över sargen och rätt in i Capitals-båset. Jag har aldrig sett något liknande. Att bara rubba på den över två meter långa Chára är i princip omöjligt. Ovechkin lyckas till och med få honom över sargen. Detta är något jag tror kommer gå på de flesta tacklings-höjdpunkterna närmsta åren.

Kan även tillägga att Ovechkin står för två utav de fyra Capitals målen denna natt. Enligt mig är Ovechkin helt klart världens bästa spelare. Han är den mest optimala spelaren utav alla. Visst, Connor McDavid är något utöver de vanliga. Men kämparglöden när de väl gäller som Ovechkin har. Enligt mig är den oslagbar, eller vad tycker ni?

Nattens tips: 

Carolina Hurricanes – Buffalo Sabres:

Rasmus Ristolainen U 2.5 SOG, odds 1.76. Ristolainen som inte alls varit i form de senaste, mot ett Hurricanes som oftast håller sig utanför utvisningsbåset bör inte ge Ristolainen så många lägen till att skjuta. 2,5 units.

Carolina Hurricanes (1×2), odds 2.15. Sabres har spelat dåligt senaste månaden medans Hurricanes har överraskat, samt att Hurricanes spelar på hemmaplan. 3 units. För de som vill säkra mer kan spela ML, odds 1.76, också de spelvärt i mina ögon.

Winnipeg Jets – Detroit Red Wings: 

Winnipeg Jets -1,5. odds 2.07. Ett starkt Jets mot ett svagt Red Wings, känns som en enkel seger för Jets i denna drabbning. 2 units.

Calgary Flames – Florida Panthers: 

Calgary Flames -1,5. odds 2.08. Återigen ett svagt Panthers mot ett starkt Flames. 3 units. Kan även spela denna som en rak 1×2 på Flames, dock till lite för låga odds enligt mig. odds 1.68.

Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins:

Pittsburgh Penguins (1×2). odds 2.10. Penguins på bortaplan, men Ducks har 8 raka förluster och går in i denna match med ett oerhört dåligt självförtroende. Penguins har däremot vunnit 9 utav deras 10 senaste matcher. 2 units.

Några back sedan senaste inlägget men vi plussar fortfarande 3.5 units 2019. Vi alla vet att de går upp och ner, så länge topparna är högre än dalarna så mår vi.

Må väl, 

//Erik