Tillbaka från all-star uppehållet

All-star uppehållet är över, efter 5 dagars vila är vi tillbaka till verkligenheten. All-star helgen bjöd på oerhört många delikatesser. Bland annat så vann vår egna ”Kung-Henrik” målvakternas tävling i skill-competition, Save streak. Andra svenska som också medverkade i årets all-star lag var: Elias Pettersson, Gabriel Landeskog och Erik Karlsson. Kommer även komma ett till inlägg där vi summerar All-Star helgen. Än så länge kommer ”Henke’s” räddningar och nattens spel.

Nattens spel:

1-5 Units

ROI: 111.59%

Resultat 2019: +17.56 Units

Pittsburgh Penguins – New Jersey Devils:

Pittsburgh (1×2). Odds 1.80.  För att vara ett lag som skall slåss om Stanley cup mot ett lag som knappt klarar av att ta sig till slutspel så är 1.80 för högt på Penguins. Speciellt när de spelar på hemmaplan. Därav spelvärde enligt mig. 2 units.

Over 6.5 ft. Odds 2.02. Ett lag med en riktigt vass offensiv och ett lag med en defensiv som läcker, kan ju inte sluta annat än i målkalas? Samt att de är första matchen efter uppehållet, detta brukar oftast resultera till lite sämre defensiv och mer skott. 2 units.

Malkin O 2.5 SOG. Odds 1.90. Malkin som innan uppehållet har kastat puckar mot och på mål. Han snittar runt 9 skottförsök per match. Alltså behöver 1 av 3 skott träffa mål för Malkin. För att vara en superstjärna och spela i NHL så skall inte de vara särskilt svårt. 3 units.

Philadelphia Flyers – Winnipeg Jets

Flyers (ML). Odds 2.10. Flyers går in som underdog i denna match, men Flyers har varit vassa i de senaste. Främst på hemmaplan. Då båda lagen har haft ett litet uppehåll tror jag att hemmaplan kan bli till en stor fördel. 2 units.

Over 6.5 ft. Odds 2.02 Två lag som gillar att göra mål, samma som i Penguins matchen tänker jag att defensiven kommer vara sämre, även offensiven. Men vad gör man när offensiven inte fungerar? Jo man kastar puckar på mål. Vad händer när man kastar puckar på mål? De blir oftast mål. 3 units

Gostisbehere U 2.5 SOG. Odd 1.66. Bland alla dessa överspel kommer även ett underspel. En lågoddsare. Men då Gostisbehere varken kan träffa mål eller skjuter särskilt mycket, åtminstone i de senaste. Då är 1.66 allt för högt. 2 units.

Nu kickar vi igång slutspurten utav denna NHL säsong med en riktigt bra natt!

Må väl,

//Erik