Måndags-NHL

Boston Bruins och Tuukka Rask stängde igen för Washington i natt. Jag blir så oerhört frustrerad på Washington. De har så oerhört bra skott lägen men väljer istället dribbla eller passa. Vet inte hur många gånger jag satt för mig själv och skrek SKJUT! Även Ovechkin var helt seg igår, tappade pucken i lägen där han inte skall tappa pucken.

Kort summerat gårdagen för Washington, under all kritik. Holtby var bra, resten behöver steppa upp.

Bjuder på en riktigt fin passning signerat Torey Krug!

Nattens spel:

1-5 units.

Resultat 2019: +22,5 units

ROI: 110,49%

Toronto Maple Leafs – Anaheim Ducks

Toronto O 3.5. Odds 1.74. Ducks har inte vunnit en bortamatch på år och dag känns de som. Medans Toronto har en riktigt skön vinst mot Pittsburgh i ryggen. 3 units.

Toronto -1.5. Odds 1.98. Som sagt, de känns som om Toronto skall vinna denna matchen med förbundna ögon. -1.5 känns givet här. 2 units.

Rakell U 2.5 SOG. Odds 2.00. Förväntar mig att Toronto kommer styra denna matchen och inte låta Anaheim komma till så många lägen. Rakell snittar även 2 skott på mål de senaste 5 matcherna. 4 units.

New York Rangers – Los Angeles Kings

Skippar, hittade inget med värde.

Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks

Över 6 mål (ink öt). Odds 1.90. Två lag som tenderar att göra samt släppa in mycket mål. Att ha 1.90 på 6 mål inklusive förlängning och straffar är för lågt i mina ögon. 3 Units

Voracek O 2.5 SOG. Odds 1.83. Voracek som skall vara en ledande spelare i Flyers, han spelar i andra linan men står även som skytt i första ”PP”. Att ha så pass högt på över 2.5 skott är spelvärde. 2 units.

Hade kunnat spela på Giroux O 2.5 SOG. Odds 1.64. Men har dåliga erfarenheter ifrån att spela på Giroux samt lite för låga odds för att se riktigt värde. Men kan rekomendera 2 units på honom om man vill spela de.

Dallas Stars – Arizona Coyotes

Över 5.5 mål (ink öt). Odds 2.11. Att ha så pass höga odds på två ”dåliga” lag är idiotiskt i mina ögon. Båda lagen är lite sämre av en anledning, de kan inte försvara. 2 units.

Keller O 2.5 SOG. Odds 1.95. Clayton snittar 4,4 skott senaste fem matcherna och har inte en match under 3 skott de fem senaste matcherna. MAXSPEL 5 units.

Avslutar med ett maxspel. Känns bäst så. Mår bra ifrån gårdagen. Ingen storvinst, men som vanligt: plus är alltid plus. Nu jobbar vi in kvällens spel!

Må väl

//Erik