Rangers vändning mot Bruins – Nattens tips

  • De kokar lite inom mig när jag inatt satt på Bruins ML och Bruins har ledningen med 1-3 när de är 10 minuter kvar, sedan så tappar Bruins de och Rangers vinner.

Samtidigt som jag inte är nöjd över att spelet går in så måste jag hylla Rangers, att komma tillbaka så pass starkt i tredje perioden mot Bruins som har varit oerhört bra i de senaste. Tråkigt att spelet inte går in men stort grattis och hatten av för Rangers.

Här bjuder vi på höjdpunkter från matchen:

 

Nattens spel:

1-5 units.

Resultat 2019: +34,02 units

ROI: 113,11%

Tänkte även lira en liten rolig trippel inatt, kommer dock ej att bokföras. Endast ett extra spel.

I min trippel finner ni följande:

C. Keller O 2.5 SOG

Flyers rak

Hurricanes ML

Total odds: 6.75.

Arizona Coyotes – Columbus Blue Jackets

C. Keller O 2.5 SOG. Odds 1.64. Clayton Keller som har skjutit 3 skott eller mer i 7(!!) raka matcher. Är given över 2.5 skott. Dock lite låga odds, därav endast 2,5 units.

Tampa Bay Lightning – St. Louis Blues

Tampa (1×2). Odds 1.86. Tampa som är ett av ligans bästa lag på hemmaplan har allt för höga odds, borde i mina ögon ligga på 1.60. 2 units.

Ottawa Senators – Anaheim Ducks

Anaheim (1×2). Odds 2.65. Anaheim som varit starka mot just Ottawa borde ha under 2 gånger smeten enligt mig, därav värde. 1.5 units.

Montreal Canadiens – Winnipeg Jets

B. Wheeler O 2.5 SOG. Odds 1.75. Wheeler som har skjutit 3 skott eller fler i de senaste 12(!!!!) matcherna, killen är helt sjuk. 2 units

Washington Capitals – Colorado Avalanche

Colorado (ML). Odds 2.20.  ,Har sett att många har spelat Washington på detta spel. Förstår inte varför egentligen, när jag har sett Washington de senaste 3 matcherna har de inte alls hittat sitt spel. De har vunnit för att motståndarna har varit ännu sämre. Tror då att MacKinnon, Landeskog och Rantanen kommer köra över Washington i natt. 1.5 units.

Endast fem spel inatt, känner själv att de inte är hälsosamt att lira 10-15 spel varje natt. Inte mycket sömn man får då. Men inatt blir de som sagt lugnt, sitter gärna en hel säsong och drar in lite ”smyg-vinster” konstant än att dra en stor lite då och då. Men de är ju bara hur jag känner. Nu jobbar vi in dessa och lycka till, ni som ryggar!

Må väl,

//Erik