NHL tempen #4

Nu närmar vi oss verkligen slutspelet. Mindre än 20 omgångar kvar. Tampa bay lightning ligger fortfarande i topp med hela 102 poäng efter endast 64 spelade matcher. Ottawa ligger i botten och säljer allt de har och äger känns de som. Metropolitan är fortfarande oroväckande jämnt.

Jag måste fortsätta att hylla St. Louis, de har på tre veckor gått ifrån att ligga utanför wild-card plats till att ligga trea i Central, oerhört starkt.

Kommer Pittsburgh missa slutspelet? Som jag skrivit i nästan alla NHL-temp så är de oerhört jämnat i metropolita division.

Colombus är ett poäng efter Pittsburgh med en match mindre spelad. Jag tror att de laget utav Pittsburg och Columbus som har flest poäng efter deras back to back möte den 7/3 och 9/3 kommer att avgöra vilket utav dessa två lag som går till slutspel. Kommer bli en nagelbitare enda in i sista omgången.

 

Vilket kommer vara nästa lag som säljer allt de har för att vinna draften?

New York Rangers gick ut förra året att de kommer satsa stenhårts på en så kallad rebuild, kanske ör de bättre att försöka byta till sig redan lovade AHL spelare? Så som backen Erik Brännström i Vegas. Kommer förmodligen bli ett tufft byte och Rangers kommer behöva släppa en super-stjärna.  Men de kan de vara värt. Rangers är inte tillräckligt dåliga iår för att komma sist och kommer inte ha jättestor chans att vinna draften. Bättre i mina ögon att försöka byta till sig en redan lovande spelare.

Brännströms höjdpunkter ifrån JVM i vintras.

 

Kommer dessvärre inte dela några spel ikväll, är däremot tillbaka imorgon där ni kommer få några riktigt fina spel, för er som ryggade igår så satte vi 4 utav 4 spel. Nu ligger vi hela 52,95 units + 2019. Skall försöka dela spel så tidigt som möjligt imorgon så fler personer hinner att rygga och ta del utav kakan.

 

Må väl,

//Erik