Nattens NHL-lir 15/3

1-5 units

Resultat 2019: 52.95 Units

ROI: 116,07%

Antal spel: 138

Nattens tips:

Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets

Över 6 mål. Odds 2.00. Units 2.  Två lag med en bra offersiv kommer möta varandra, en stekhet Aho kan lätt göra 3 poäng, då är de bara hälften kvar sen. Ser värde!

Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers

Flyers (ML). Odds 2.60. Units 2. Flyers har varit heta i de senaste och behöver poängen mer än Toronto. Toronto här även haft några onödiga förluster, samt att ”the boys in blue” är inte alls vassa på hemmaplan.

Giroux Ö 2.5 skott. Odds 1.80. Units 2. Giroux som är Flyers bästa spelare, bör i mina ögon skjuta minst 3 skott på mål för att visa var skåpet skall stå. För att Flyers skall vinna på bortaplan så behöver han göra de.

Vegas Golden Nights – Dallas Stars

Skippar

Colorado Avalanche –  Anaheim Ducks

Colorado rak. Odds 1.90. Units 3. Anaheim’s senaste match var klar 06:00 i morse. Bör vara ett gäng möra ben i slutet på säsongen, detta kan Avalanche dra bra fördel utav. Framförallt på hemmaplan.

Över 5.5 mål. Odds 1.84. Units 2. Colorado är ett offensivt lag och då Anaheim är slita kan jag tänka mig att de kan rinna iväg i denna matchen.

Calgary Flames – New York Rangers

Calgary Rak, odds 1.60. Units 3.

Calgary -1.5, odds 2.00.  Units 2. Calgary behöver så stenhårt för vinst, då de är oerhört jämnt bland slutspelsplatserna. Medans Rangers nästan vill förlora för att få större chans att vinna draften.

Över 6 mål. Odds 1.81. Units 2. Kommer förvänta mig många mål i denna matchen, de gör jag alltid när Calgary spelar på hemmaplan då de brukar göra oerhört många mål på hemmaplan.

Zibanejad Ö 2.5 skott. Odds 1.64. Units 3.  Zibanejad som har legat på över 4.5 skott på mål denna säsong ett bra tag skall kunna få iväg 3 skott utan problem, han är ett av de få hoppen offensivt för Rangers.

Kreider Ö 2.5 skott. Odds 1.82. Units 2. Kreider som brukar få mycket tid i ”PP” bör kunna få iväg minst 3 skott.

Vancouver Canucks – New Jersey Devils

Skippar

 

Stort fokus på Flames – Rangers inatt, den kommer bli riktigt rolig att följa! Vet att de har varit dåligt med updatering här och inte så många spel har delats i de senaste. Men ibland så händer andra grejer i livet. Nu är jag iallafall tillbaka på banan och vi köttar hela NHL säsongen ut!

Må väl,

Erik