Nattens lir 16/3

Nattens tips

Carolina Hurricanes – Buffalo Sabres

Carolina kommer precis från en 0-3 förlust då de spelade mot  Columbus igår, bör vara lite sega i benen och självförtroende kommer inte vara på topp. Men Buffalo har tre raka matcher utan att ha gjort något mål? Buffalo har förlorat sina 3 senaste matcher med totalt 10-0. Vet inte riktigt vad jag kan förvänta mig utav denna matchen, formerna på båda lagen känns som säger att de skall bli lite mål  så kommer vara de vi spelar på i denna match.

Under 6 mål (utan OT). Odds 1.90. Units 2.

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks

Montreal har 3 förluster på de 5 senaste matcherna medans Blackhawks har 4 raka vinster och 4 utav 5 vinster de 5 senaste matcherna. Blackhawks har haft en oerhört fin form den senaste månaden och försöker verkligen att nå en slutspelsplats. Detta kommer bli en jämn match med många mål där jag tror att Blackhawks kommer att ta sin 5 vinst i rad. Däremot tror jag att Kane kommer att avgöra på övertid.

Över 6.5 mål. Odds 2.00. Units 2.

Blackhawks ML. Odds 2.30. Units 2.

Boston Bruins – Columbus Blue Jackets

Två lag som mötte varandra härom dagarna bara, kommer bli en riktigt rolig match. Där Columbus kommer gå för sin 5 raka vinst medans Boston försöker undvika sin 5 raka förlust, formen här lutar även mot att Columbus kommer att ta hem detta. Då deras senaste möte slutade 4-7 till Columbus kommer jag även att spela ett överspel i denna matchen.

Över 6.5 mål. Odds 2.0. Units 2.

Columbus rak. Odds 3.10. Units 1.5.

Columbus ML. Odds 2.25. Units 2.

Winnipeg Jets – Calgary Flames

Dessa två lagen kan utan problem stå i Western Conference final, så jag ser denna match som en försmak på slutspelet, kan i mina ögon egentligen gå båda vägar, därav kommer jag välja att inte spela på denna match.

Tampa Bay Lightning – Washington Capitals

Om WPG-CGY var en försmak på Western finalerna, så är detta en försmak på Eastern. Även dessa två lag stod där förra året och inget annat tyder på att de kommer göra de i år igen. Men kommer Ovechkin’s Capitals vinna över Stamkos Tampa? I År tror jag faktiskt att Tampa kommer att ta sig till Stanley cup finalerna och inte Washington. Däremot kvällens match kommer bli svår att spela på, då även denna kan gå åt båda hållen. Däremot kommer jag spela på att de båda fantasterna kommer göra varsitt mål.

Ovechkin mål. Odds 2.20. Units 2.

Stamkos mål. Odds 2.10. Units 2.

Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs

Denna match är egentligen inte så mycket spänning, Leafs behöver vinna för att hålla sig kvar i toppen medans Ottawa har sålt nästa alla bra spelare och vill förlora. Kommer förmodligen vara kvällen tråkigaste match att kolla på, men sånna skall ju också spelas.

Toronto rak. Odds 1.75. Units 4.

Toronto -1.5. Odds 2.25. Units 3.

Minnesota Wild – New York Rangers

Varken Minnesota eller Rangers är några offensivt starka lag. Däremot kommer Minnesota gå ut hårt då de ligger precis utanför slutspelsplats medans Rangers har gått ut med att de har en ”re-build” säsong.

Minnesota rak. Odds 1.76. Units 2.

Under 5.5 mål. Odds 1.86. Units 2.

San Jose Sharks – Nashville Predators

Denna match är även ett riktigt toppmöte som jag verkligen ser fram emot, kommer den Svenska superduon Arvidsson-Forsberg att skörda ännu ett offer? Eller kommer världens bästa Karlsson och hans Sharks att kunna stå emot?  Om vi går efter formen så kommer Sharks ta detta med 4 vinster de 5 senaste matcherna medans Nashville har endast 3 vinster på de 5 senaste matcherna. Men då de kan gå båda hållen kommer jag bjuda på några skott spel.

Forsberg Ö 3.5 skott. Odds 1.83. Units 2.

Burns under 3.5 skott. Odds 1.90. Units 2.

Igår natt resulterade med 0.28 units back tyvärr, bedrövligt spel utav Flyers som bidrog till en förlust. De har en 2-5 ledning och tappar de till till 7-6. allt för dåligt. Spelar de sådär så är de inte ens värda en slutspelsplats i mina ögon. Men men, nya tag inatt och vi hoppas på att jobba in samtliga spel!

Må väl,

//Erik