La Liga 19-20 lokakuuta

Espanjan La Ligan yhdekäs pelikierros alkaa todella mielenkiintoisesta tilanteesta sillä Sevilla johtaa sarjaa ja kärkikuusikko on kahden pisteen sisällä. Suurseurat Barcelona ja Real Madrid ovat molemmat takerrelleet sillä Barcelona ei ole voittanut neljään otteluun ja Real Madrid kolmeen. Sevilla on löytänyt hyvän vireen sillä he ovat voittaneet neljä viimeistä otteluaan maalierolla 14-4. He toivovat nyt että kansainvälisten otteluiden tauko ei ole vienyt virettä sillä he kohtaavat kierroksen kärkiottelussa vieraissa Barcelonan lauantain myöhäisillassa.

Siinnä missä Sevilla on onnistunut hyvin maalinteossa viimeisessä neljässä ottelussaan niin Barcelonan maalit ovat olleet hakusessa. Barcelona teki 14 maalia ensimmäiseen neljään viime otteluun, mutta viimeiseen neljään on tullut vain 5 maalia. Maalinteon ohella Barcelonan puolustus on vuotanut sillä he ovat päästäneet jo yhdeksän maalia joka on liigan vasta 12. paras saldo. Barcelonalla on ollut paljon poissaoloja puolustuksessa ja tästäkin ottelusta Sergi Roberto ja Samuel Umtiti ovat ulkona. Thomas Vermaelenin pelaaminen on myös epävarmaa joten tuskin Barca pystyy Sevillan hyvää hyökkäystä vastaan nollapeliä pelaamaan.

Real Madrid pelaa oman ottelunsa lauantain aamupäivän otelussa Levantea vastaan. Barcelonan ohella Real Madrid on kärsinyt maalinteko-ongelmista sillä kun mukaan lasketaan Mestareiden liigan CSKA ottelu niin Real ei ole onnistunut maalinteossa neljään otteluun. Nyt vastaan tulee Levante joka on kahden perättäisen voiton ansiosta noussut jo sijalle 11. Levanten puolustus on ollut heikko tällä kaudella sillä kahdeksaan otteluun he ovat päästäneet 14 maalia joka on liigan kolmanneksi huonoin saldo. Tämä on siis Realille erinomainen mahdollisuus päättää maaliton kausi vaikka Gareth Balen osallistuminen tähän otteluun on epävarmaa. Isco ja Dani Carvajal ovat varmasti poissa. Levante ei ole ollut Realille helppo vastus sillä viime kaudella molemmat kohtaamiset päättyivät tasapeleihin.

Sarjassa kolmantena oleva Atletico Madrid pelaa lauantaina vieraissa heikosti kauden aloittanutta Villarealia vastaan. Villareal lähti kauteen yhtenä mahdollisena Top-4 joukkueena, mutta he ovat tällä hetkellä sijalla 16. ja matkaa kärkeen on kahdeksan pistettä. Atletico on löytänyt hyvän vireen alkukauden jälkeen kun puolustus on alkanut toimimaan viime kauden malliin ja kun lasketaan kaikki kilpailut mukaan niin he ovat pelanneet ilman tappiota seitsemän viime ottelua. Liigassa maali on pysynyt puhtaana neljä viime ottelua putkeen.

Perjantai 19 lokakuuta

Celta Vigo – Alaves 22:00
Kertoimet: 1.95 – 3.65 – 4.10

Lauantai 20 lokakuuta

Real Madrid – Levante 14:00
Kertoimet: 1.14 – 8.50 – 18.75

Valencia – Leganes 17:15
Kertoimet: 1.52 – 4.25 – 7.00

Villareal – Atletico Madrid 19:30
Kertoimet: 3.65 – 3.15 – 2.30

Barcelona – Sevilla 21:45
Kertoimet: 1.37 – 6.00 – 7.25