”Lokit” eivät lennä pitkälle Stamford Bridgellä

Viime viikonlopun tulokset ovat pakottaneet Brightonin vilkaisemaan selkänsä taakse sillä putoamisviiva lähestyy kovaa vauhtia. Chris Hughtonin miehistö on vain viisi pistettä viimeisellä putoajan paikalla olevaa Cardiffia edellä ja heidän vireensä on niin huono tällä hetkellä että tuo ero voi kutistua vielä. Varsinkin jos joukkue häviää nyt Chelsealle.

Brighton oli ottanut peräkkäiset voitot Huddersfieldistä ja Crystal Palacesta jotka näyttivät nostavan “lokit” kuiville, mutta lauantain 0-1 kotitappio Southamptonille on jälleen laittanut heidät putoamisvaaraan.

Brighton on ottanut kotonaan tuplasti enemmän pisteitä tällä kaudella kuin heidän vierasotteluistaan, joissa he ovat hävinneet 10 ottelua 15:stä.

Chelsealla on ollut vaikeuksia viime aikoina ja viime viikonlopun 1-2 vierasvoitto Cardiffista oli todella onnekas, mutta silti heidän kotisaldonsa on erinomainen. Ainoastaan Leicester City on pystynyt Valioliigassa nappaamaan voiton Stamford Bridgellä tällä kaudella, kiitos heidän 0-1 voiton joulukuussa.

Maurizio Sarri lepuutti joitain pelaajia sunnuntain Cardiff voitossa ja hän pystyy nyt päästämään parhaat irti kotona Brightonia vastaan. Yksi hyvä mahdollinen veto tähän otteluun on että Chelsea tekee maalin molemmilla puoliajoilla kertoimella 1.95.

Cityn mestaruusjuna porskuttaa eteenpäin

Manchester Cityn otteluohjelma on tiheä ja pelejä näyttäisi olevan jatkuvasti, mutta Pep Guardiolan miehistön vire ei ole laantuakseen kun he yrittävät voittaa historiallista neljää pokaalia tällä kaudella.

Heillä ei ollut mitään vaikeuksia voittaa heikkoa Fulhamia lauantaina ja samanlaisesti, Cardiff City tuskin pystyy tarjoamaan minkäänlaista haastetta Etihad stadionilla keskiviikkona. Cardiff koki kovan kohtalon Chelseata vastaan sunnuntaina ja he varmasti haluavat leputtaa hieman joukkuettaan tässä ottelussa sillä joukkueen päätähtäin on Burnleyn ja Brightonin kohtaamisessa myöhemmin tässä kuussa. Näissä otteluissa ratkaistaan mikä joukkue tulee putoamaan Valioliigasta Huddersfieldin ja Fulhamin seuraksi.

Guardiolan joukkue purjehti helppoon 0-5 voittoon Walesissa syyskuussa jossa Riyad Mahrez osui kahdesti toisella puoliajalla. Tästä ottelusta on täten vaikea löytää hyviä vetoja, mutta yksi voisi olla että City tekee maalin rangaistuspotkusta kertoimella 3.30.

Tottenham avaa uuden stadioninsa voitolla paikallisvastustajastaan

Juan Foyth oli yllättävä voittomaalin tekijä kun Tottenham haki kolme pistettä Selhurst Park stadionilta 0-1 voitolla marraskuussa ja nyt Mauricio Pochettinon miehistö voi ottaa paikallisvastustajastaan Crystal Palacesta tuplan tällä kaudella kun “kotkat” saavat kunnian olla ensimmäinen vastus Tottenhamin uudella kotistadionilla.

Stadionilla on varmasti juhlatunnella kun Tottenham vihdoin pääsee uudelle stadionilleen pitkän odotuksen jälkeen niin he varmasti haluavat napata tästä ensimmäisestä ottelustaan voiton.

Tottenham jahtaa pääsyä neljän parhaan joukkoon tällä kaudella ja se yritys saa jälleen uutta puhtia jos he ottavat tästä Lontoon paikallisottelusta kolme pistettä. Tottenhamin voitto ilman päästettyä maalia on tarjolla kertoimella 2.45 kun taas suora tulosveto 2-0 voitolle maksaisi rahat takaisin 6.35 kertaisesti.

Wolves tulee kokemaan kovan kotikohtelun (Valioliiga ennakko 2-3 huhtikuuta)

Kosto tulee olemaan ilmassa Molineux stadionilla tiistaina kun Manchester United yrittää hakea vierasvoittoa Wolverhamptonista ja saamaan jotain lohtua heidän FA Cup tappiolleen jonka he kohtasivat Nuno Espirito Santon miehistöä vastaan vain pari viikkoa sitten.

Cup tappio kirpaisee vieläkin Unitedia

“Sudet” voittivat Ole Gunnar Solskjaerin miehistön 2-1 sinä päivänä ja he myös onnistuivat saamaan 1-1 tasapelin Old Traffordilla Valioliigassa syyskuussa.

Tästäkin huolimatta, Wolverhamptonia odottaa FA Cupin semifinaali ottelu Wembleyllä Watfordia vastaan sunnuntaina joten pelaajien fokus ei ole välttämättä täysin tässä viikon puolivälin ottelussa.

Kun Wanderers pelasi edellisin kerran korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2011/12, niin United haki tältä stadionilta helpon 0-5 voiton. Saman kauden kotiottelu Old Traffordilla päättyi punaisten paholaisten 4-1 voittoon. Nyt tämä ottelu tuskin tulee olemaan noin yksipuolinen, mutta vieraat voivat silti hakea tasan kahden maalin voiton kertoimella 4.85.

Solskjaerin joukkue ei ollut parhaimmillaan lauantain 2-1 voitossa Watfordista, mutta he ovat nyt ottaneet 11 voittoa 14 valioliiga ottelustaan hänen alaisuudessaan ja ovat matkalla sarjataulukossa neljän parhaan joukkoon.

Fulham odottaa jo kauden päättymistä

Fulhamin putoaminen Valioliigasta on lähellä varmistua ja Watford voi olla se joukkue joka laittaa viimeisen naulan “mökkiläisten” arkkuun tiistaina

On vaikea ymmärtää kuinka huono Fulham on ollut tällä kaudella, erityisesti vierasotteluissaan jossa he ovat vieläkin ilman voittoa saalistaen kaksi tasapeliä ja 14 tappiota 16 ottelussaan.

He ovat myös hävinneet 11 heidän 12 ottelustaan jotka he ovat pelanneet tämän vuoden 2019 puolella ja jokaisessa näissä ottelussa he ovat päästäneet vähintään 2 maalia.

Sitä vastoin, Watford, joka pelasi 1-1 tasapelin Craven Cottage stadionilla Fulhamin kanssa aikaisemmin tällä kaudella, on kerännyt seitsemän pistettä enemmän kuin mitä he olivat ansainneet samaan aikaan viime kaudella. He ovat myös vieläkin mukana FA Cupissa jonka semifinaali odottaa heitä sunnuntaina.

Javi Gracia tulee mitä luultavimmin lepuuttamaan joitakin hänen pelaajiaan Wembleyn koitokseen tänä viikonloppuna, mutta niin huono Fulham on ollut viime aikoina, että “herhiläisten” kakkosmiehistönkin pitäisi olla liian vahva Scott Parkerin selkärangattomalle joukkueelle. Ottelusta odotetaan runsasmaalista ja yli 4.5 maalia on tarjolla kertoimella 4.70.

PELAA NYT