Real Sociedad – Girona

Real Sociedad – Girona 22:00 Estadio Municipal de Anoeta, Donostia-San Sebastian
Kertoimet: 1.71 – 4.00 – 5.25

Maanantain ainoassa La Liga ottelussa kohtaavat yhdeksäntenä oleva Real Sociedad sekä viime kauden yllättäjä Girona. Sociedad hakee tästä ottelusta ensimmäistä kotivoittoaan tällä kaudella sillä aikaisemmista kolmesta ottelusta he ovat saaneet vain yhden tasapelin Rayo Vallecanoa vastaan ja kärsineet yhden maalin tappiot Barcelonalle ja Valencialle. Tämä on yllätys sillä viime kaudella he olivat juuri kotona hyviä ottaen 10/19 voittoa. Nyt vastaan tulee joukkue joka ei ole vielä vieraspeleissä hävinnyt. Girona haki ensin 0-1 voiton Villarealista ja on sen jälkeen pelannut kaksi vierastasapeliä Barcelonaa ja Huescaa vastaan.

Sociedad tarvitsee tästä ottelusta voiton sillä heidät ennakoitiin ennen kauden alkua taisteluun europaikoista. Tähän otteluun he saavat Juanmin takaisin pelikiellosta. Joseba Zaldua on vieläkin loukkaantunut joten Andoni Gorosabel aloittaa jälleen oikeana pakkina. Theo Hernandez on pelikiellossa ja Mikel Merino sekä Martin Merqulanz ovat vieläkin loukkaantuneina. Adnan Januzajn ja Deigo Llorenten pelaaminen on epävarmaa.

Vaikka Girona ei ole vielä vieraissa tällä kaudella hävinnyt niin he ovat nyt pelanneet neljä ottelua ilman voittoa La Ligassa. He ovat vasta 15. sijalla joka on heille pettymys viime kauden menestyksen jälkeen. He hakivat kylläkin tasapelin Barcelonan vieraana joten eivät heidän esitykset täysin huonoja ole olleet. Gironalta puuttuu tästä ottelusta Alex Granell, Johan Mojica ja Gorka Iraizoz loukkaantumisten takia. Pedro Porron pelaaminen on myös epävarmaa.

Viime kaudella Real Sociedad otti komean 5-0 kotivoiton Gironasta. Vieraissa pisteet jaettiin 1-1 lukemin.

Yli/Alle tilastot:

Real Sociedadin kahdeksasta ottelusta kuusi on päättynyt yli 2.5 maalin. Otteluiden maalikeskiarvo on 2.88. Gironan maalikeskiarvo on sama 2.88, mutta heillä vain 4/8 ottelua on päättynyt yli 2.5 maalin.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ