City loistaa Sterlingin johdolla

Maaottelutauko on vihdoin ohi ja Valioliiga voi palata normaaliin viikko rytmiinsä. Manchester City ei pelannut edellisellä kierroksella joten Liverpool onnistui nousemaan Fulham voitollaan heidän ohitseen sarjan kärkeen. Cityllä on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna ja ottamalla liigassa seitsemännen perättäisen voiton Fulhamia vastaan nousisivat he takaisin ohi ”poolin”.

Kertoimet ovat lauantaina ehdottomasti “Citizensin” puolella sillä Fulham on sarjan toiseksi viimeisenä ja jo 13 pistettä putoamisviivan huonommalla puolella. Heidän tiensä näyttää johtavan takaisin Mestaruussarjaan kauden päätteeksi.

Surkea Fulham tulee tuskin tarjoamaan Pepin miehistölle vastusta

Fulhamin seitsemän perättäistä tappiota ovat olleet henkisesti raskaita koko joukkueelle ja heidän kannattajilleen, mutta esitykset eivät ole olleet perusteellisen huonoja. Ennen taukoa he hävisivät Liverpoolille vain 1-2 hyvän esityksen jälkeen.

Pep Guardiola voi odottaa että isännät laittavat pystyyn samanlaisen esityksen tänäkin viikonloppuna ja tämän vuoksi Manchester Cityn voitto jossa molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 2.30 on erittäin houkutteleva.

Raheem Sterling on ollut viime viikkojen ajan sensaatiomaisessa vireessä niin seura- kuin maajoukkueessakin. Hän teki kolme maalia Watfordia vastaan viime Valioliiga ottelussaan ja yhteensä neljä maalia Englannille kahdessa maaottelussa Tsekkiä ja Montenegroa vastaan.

Tämä entinen Liverpoolin pelaaja haluaa varmasti jatkaa vakuuttavaa maalinteko virettään ja hänelle tarjotaankin 4.25 kerrointa tekemään kaksi tai useamman maalin Craven Cottage stadionilla.

Burnleyn ongelmat jatkuvat

Tunnelma on tällä hetkellä hieman kireä ja hermostunut Turf Moorilla kun Burnley on neljän perättäisen tappion takia tippunut aivan putoamisviivan tuntumaan.

Asioita ei helpota se että Sean Dychen miehistö kohtaa tällä kierroksella kovan Wolvesin joukkueen joka on täynnä itseluottamusta tiputettuaan Manchester Unitedin jatkosta FA Cupissa ja päästen siten kilpailun semifinaaliin.

Wolverhampton on juuri Valioliigan “kuuden suuren” ulkopuolella ja he ovatkin saaneet paljon kiitosta tällä kaudella heidän hyökkäävästä pelityylistään sekä huikeista esityksistä “isoja” joukkueita vastaan voittaen sekä Tottenham Hotspursin että Chelsean.

Wolves ei ole hävinnyt kuin kerran edellisten kahdeksan ottelunsa aikana ja siksi Nuno Espirito Santon miehistön voitto lauantai-iltapäivällä heikkovireisestä Burnleystä kertoimella 2.45 näyttää luotettavalta vedolta.

Evertonin heikko vierassaldo ei lupaa pisteitä Lontoosta

Everton matkustaa lauantai illalla Englannin pääkaupunkiin kohtaamaan Lontoon stadionilla kaksi pistettä heitä edellä olevan West Hamin.

“Hammerseillä” on kestänyt oma aikansa mukautua tähän uuteen stadioniin kotoisan Upton Parkin jälkeen, mutta viime kuukausien aikana asiat ovat alkaneet luistamaan sillä West Ham ei ole hävinnyt seitsemään viime kotiotteluun voittaen viisi ja pelaten kahdesti tasan, mm. sarjakärki Liverpoolia vastaan.

Heidän mahdollisuutensa parantaa tuota kotisaldoa näyttävät hyvältä sillä he kohtaavat Evertonissa joukkueen joka on ollut heikko vieraissa koko kauden voittaen vain neljä ottelua kaikissa kilpailuissa. Tähän saldoon kuuluvat myös kaksi tappiota edellisistä Lontoon vierailuiltaan Watfordia ja Mestaruussarjan Millwallia vastaan FA Cupissa.

Evertonin vierasvoitoista taas kolme on tullut joukkueita vastaan jotka ovat Valioliigassa neljän viimeisen joukossa, joten joukkueelta tullaan vaatimaan jotain erikoista että he pystyisivät ottamaan kolme pistettä tästä vierasottelusta.

“Toffeet” menettivät edellisessä vierasottelussaan kahden maalin johdon Newcastlea vastaan (3-2) ja kun he ovat viimeksi onnistuneet voittamaan West Hamin vieraissa vuonna 2015 niin kotivoitto näyttää parhaimmalta vaihtoehdolta kertoimella 2.50. Evertonin toiveita ei auta myöskään se asia että Kolumbian maajoukkuepuolustaja Yerry Mina palasi maaottelutauolta loukkaantuneena ja voi menettää useamman ottelun.

Ne jotka etsivät hieman suurempia kertoimia niin yksi mahdollinen veto voisi olla suora 3-1 tuloveto West Hamin voitolle sillä joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet näihin lukemiin. Kolmas peräkkäinen sama tulos antaisi rahat takaisin 16.25 kertaisesti.

Mane tulee pitämään Spursin puolustusta pilkkanaan

Tottenham on hävinnyt kolme edellistä Valioliigan vierasotteluaan ja nyt Spurs matkustaa sunnuntaina ainoan tappiottoman kotijoukkueen, Liverpoolin vieraaksi hieman pelokkaana.

Liverpoolin punaiset ovat olleet erinomaisessa vireessä Anfieldillä tällä kaudella menettäen vain neljä pistettä täydestä mahdollisesta ja tehden 12 maalia kolmessa edellisessä kotiottelussaan.

Tottenhamin edellinen vierasvoitto Anfieldiltä  Liverpoolia vastaan tuli niinkin kaukaa kuin vuonna 2011 jolloin hollantilainen virtuooso Rafael van der Vaart ja viime vuoden Ballon dÓr voittaja Luka Modric molemmat tekivät maalin Spursin 0-2 voitossa.

Tottenhamin puolustus on ollut helisemässä varsinkin vieraissa kun Crystal Palace, Burnley ja Southampton ovat jokainen pystyneet tekemään kaksi maalia Hugo Llorisin selän taakse viime viikkojen ajan. Tottenhamin kuudesta edellisestä vierasottelusta, he ovat voittaneet vain Borussia Dortmundin (0-1) ja hävinneet viisi ottelua päästäen jokaisessa kaksi maalia. Tämän vuoksi Liverpoolin voitto ja ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2.20 on helppo valinta.

Mauricio Pochettinon puolustusongelmien takia, Senegalin Sadio Mane voi olla se mies joka pystyy hyödyntämään nämä heikkoudet.

Liverpoolin hyökkääjä ei pysty lopettamaan maalintekoa tällä hetkellä sillä hän on tehnyt viisi maalia kolmessa edellisessä ottelussaan seurajoukkueelleen mukaanlukien hänen avausmaalinsa Fulhamia vastaan 1-2 voitossa viime kierroksella.

Manen tekemästä maalista tarjotaan 2.60 kerrointa, mutta niille jotka hakevat suurempaa kerrointa niin Sadio Manen avausmaalin 6.50 kerroin on erittäin houkutteleva.

 VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ