Real Sociedad vs. Girona

I den avslutande matchen av omgång nio gästar Girona Real Sociedad på Estadio Anoeta för att försöka kamma hem sin tredje vinst för säsongen. Real Socidad har etablerat sig i mitten av tabellen, precis där man kan tänka sig att laget hör hemma. Läget är mer kritiskt för gästerna som har en haft en sämre period och gått vinstfria under fyra matcher i ligan. Matchen spelas klockan 21:00 på måndag den 22:e oktober.

Real Sociedad

Man har under sina fem senaste matcher tagit hem två vinster och en oavgjord. Senast visade man riktigt bra form när man slog Atletic Bilbao borta med 1–3. Lite turligt fick man två straffar vilka iskalle Oyarzabal satte både två. Inför matchen är tyvärr både Guridi borta på grund av skada och Hernandez fick rött kort i förra matchen och missar också.

Girona

I inte helt oväntat hittar man Girona i botten av tabellen och man har redan släppt in 13 mål under säsongen. Det man kan leva på inför mötet mot Real Sociedad är att laget har haft svårt för Girona under de gångna säsongerna. Framåt har man Chrsthian Stuani som trots hur det går för Girona har gjort åtta mål på de åtta inledande matcherna.

Real Sociedad får oddset 1.74 på att vinna matchen medans ett spel på Girona ger 5.15 gånger pengarna på hos Bethard. Ett målspel, att det blir mer än 2.5 mål i matchen kan spelas för 1.90.

BETTA NU – KLICKA HÄR