Sterling fortsätter skina för City

Efter ett landslagsuppehåll är Premier League tillbaka i helgen där en jämn titelstrid, en kamp om Champions League-platserna och en spännande bottenstrid står på agendan.

Under landslagsuppehållet hade Raheem Sterling stor show för Enlgand och känslan är att hans superform fortsätter när han återigen drar på sig Manchester City himmelsblå tröja till helgen.

Fulham närmar sig Championship – City vinner stort

Fulham har inte varit den positiva injektionen i Premier League som mång trodde inför säsongen och nu genomgår de en fas av säsongen som inte är särskilt smickrande. Med sju raka förluster är läget utsatt, men de kan i alla fall glädja sig med en del positiva saker från den senaste förlusten mot Liverpool.

Pep Guardiola kan förvänta sig att Scott Parker-ledda Fulham har en liknande approach på Craven Cottage till helgen och att uppgiften inte blir helt enkle för formstarka Manchester City. Därför flaggar vi för City-seger där båda lagen gör mål till 2.30 gånger pengarna.

Vi benämnde Raheem Sterlings form som en ”superform” och det är svårt att inte använda de superlativen när man pratar om 24-åringen. Han gjorde ett hattrick mot Watford i sin senaste Premier League-match och under landslagsuppehållet gjorde han totalt fyra mål för Three Lions.

Den Londonfödda stjärnan vill fortsätta sin fina utdelning och finns till 4.25 som tvåmålsskytt mot Fulham.

Burnley fortsätter kämpa för överlevnad

Turf Moor börjar bli en nervös plats inför slutomgångarna av Premier League då Burnley är indragna i bottenstriden efter fyra raka förluster i ligaspelet.

Det lär inte bli enklare till helgen då Sean Dyche och hans kollektiv ställs mot skickliga Wolves som har gott om självförtroende efter FA-cup-segern mot Manchester United innan uppehållet.

Om Burnleys läge är utsatt, är Wolves raka motsatsen. Som nykomling har det gjort sjundeplatsen till sin och med fin kvalitet i truppen, taktiskt skicklighet och en förmåga att störa de bästa, har Wolverhampton varit en positiv överraskning under säsongen.

Nuno Espirito Santos gäng har bara förlorat en av de åtta senaste matcherna i PL och har 2.45 till att plocka tre nya poäng mot Burnley på lördag.

Tuff bortamatch för The Toffees

Everton reser till huvudstaden i helgen för att ta sig ann West Ham United på Olympiastadion i London.

Det tog ett tag för West Ham att anpassa sig till sin nya hemmaarena, men hemmaformen har imponerat de senaste månaderna och The Hammers har sju raka utan förlust på London Stadium.

Nu har de chansen att utöka den trenden till åtta matcher då de ställs mot ett Everton som haft stora problem i bortaspelet under säsongen. Marco Silvas manskap har bara vunnit fyra (!) matcher på resande fot och det är en av anledningarna till kritiken mot den portugisiska tränaren.

I Evertons senaste bortamatch såg det länge ut att gå mot en trepoängare, men istället bjöd de in Newcastle i matchen och fick tillslut se The Magpies gå vinnande med 3-2. De tendenserna gör att vi flaggar för ett kvalitativt West Ham till 2.50 gånger pengarna.

De två senaste mötena mellan lagen har slutat 3-1 till West Ham och för de som vill öka sitt odds kan ni hitta det resultatet till hela 16.25.

Stormöte på Anfield

Helgens stora höjdpunkt spelas vid 17.30 på söndag där titeljagande Liverpool och Tottenham agerar huvudroller.

The Reds har varit fantastiska på Anfield under säsongen där de bara tappat totalt fyra poäng och nu gjort tolv mål på de tre senaste hemmamatcherna. Dessutom behöver vi blicka tillbaka till 2011 för att hitta Tottenhams senaste seger på Anfield, något som talar för att Jürgen Klopps manskap tar ytterligare ett kliv mot den där efterlängtade PL-bucklan.

Crystal Palace, Burnley och Southampton har alla gjort två mål mot Spurs de senaste veckorna och därflr borde spelet Liverpool-seger+över 2.5 mål till 2.20 vara ett intressant alternativ.

Och samtidigt som Tottenhams defensiv har sett skakig ut, har Sadio Mané hittat sin livs form i Liverpools offensiv. Han har gjort fem mål på sina tre senaste matcher i Pool-tröjan och på söndag finns han som första målskytt till 6.50 och som målskytt närsomhelst under matchen till 2.60.

BETTA NU – KLICKA HÄR