Serie A (Oct 20 + 21)

Efter landslagsuppehållet är det således dags för traditionellt ligaspel igen. För Italien blev det en vinst i UEFA Nations League mot Polen med 1-0. Man ligger nu tvåa i sin grupp och har inga chanser att avancera då Portugal leder med en match mindre spelad.

För er som inte minns omgången innan uppehållet vann Juventus sin åttonde raka match och Ronaldo hittade målet igen. Napoli vann igen efter sin torsk mot just Juventus. I mötet mellan Lazio och Fiorentina gick de förstnämnde vinnande ur matchen efter att slutresultatet 1-0 hade fastställts. Men om vi blickar framåt finns det ett par riktigt fina matcher som väntar.

Juventus vs Genoa

Ligaledarna går för sin nionde raka vinst och den bästa seriestarten laget har haft på väldigt länge. Den här gången möter man ett tämligen enkelt motstånd i Genoa som ändå har startat säsongen skapligt. Bortalaget ligger på en 12:e placering med 12:14 i målskillnad. Mycket är att tacka för polacken Krzysztof Piatek som har gjort hela nio mål på de åtta inledande matcherna och toppar skytteligan.

Ett spel på Juventus ligger på oddset 1.19 gånger pengarna. Att Piatek nätar ligger till oddset 3.60 gånger insatsen.

Lazio vs Parma

Efter 1–0 mot Fiorentina tar man sig upp på en fjärdeplats i tabellen och tävlar på riktigt om en Champions League-plats. Lazio har visat fin form i det senaste om man bortser från förlusten mot Roma senast som slutade 3-1. Offensivt har man Immobile som har nätat i tre av Lazios fyra senaste matcher. Parma inledde säsongen lite knackigt men verkar nu ha fått styr på laget. Roberto D’Aversa har sett till att man har vunnit fem av de åtta senaste matcherna.

Bethard sätter kanske inte helt oväntat Lazio som favoriter med sin oddssättning. Ett spel på hemmalaget ger 1.68 gånger pengarna medans ett spel på Parma ger 5.35.

Inter vs AC Milan

Det vankas derby på San Siro när Milans giganter gör upp. Det är två klubbar som båda är på väg uppåt, även om Inters kurva är något brantare. Båda har två anfallare som är i storform då både Icardi och Higuain har nätat friskt de senaste omgångarna. Inter har inför matchen sex raka vinster medan Milan inte har förlorat de senaste nio matcherna. Derbyt känns på förhand som det hetaste på väldigt länge. Fyra av de fem senaste matcherna mellan lagen har slutat oavgjort och frågan är om någon av lagen vågar växla upp i en av Italiens hetaste möten.

Bethard ger oddset på en rak etta till 2.50 gånger pengarna medans en rak två ger 3.10 gånger satsad insats.

BETTA NU – KLICKA HÄR