NHL Omgång 7

Inför omgång sju är det fortfarande Toronto som har kopplat ett starkt grepp om Atlantic Division när de åter igen vann, den här gången mot Los Angeles Kings. Washington Capitals inkasserade även de två poäng efter en vinst på straffar och Las Vegas Knights besegrade enkelt Buffalo Sabres. Mardrömmen fortsätter för Detroit Red Wings som fortfarande inte har vunnit en enda match på de sex inledande matcherna. Kan de bryta trenden i nästa match mot Tampa Bay Lightning?

 

Toronto Maple Leafs vs Pittsburgh Penguins

18:e oktober 23:00

Efter ännu en övertygande seger och en vinst går Toronto fortfarande som tåget. Samarbetet mellan Kapanen och Matthews har blommat ut och tillhörande femma stod för två av målen senast mot LA Kings. Offensivt är man överlägsna i skytteligan med nästan tio mål framför samtliga lag. Det öppnar dock upp bakåt då man även har mest insläppta mål under också.

 

Nu blir motståndet Penguins som har inlett säsongen lite trevande. Efter fem spelade matcher har man två segrar varav en var på straffar.

 

Bethards oddssättare sätter också Toronto som favoriter och ger ett spel på dem till 1.64 gånger insats. Pittsburgh Penguins får oddset 2.30.

 

Tampa Bay Lightning vs Detroit Red Wings

Hemmalaget har efter endast fyra spelade matcher tre vinster och en förlust. Man har med andra ord ett ganska fint facit i hand. På fyra matcher har man också producerat 15 mål men släppt in nio bakåt. Det är i vanlig ordning när det gäller Tampa Bay Johnson som står för den mesta av målproduktionen.

 

Detroit Red Wings går just nu igenom en kollaps. Efter 6 spelade omgångar snittar man fem insläppta mål per match. Senast mot Montreal Canadiens släppte man in hela sju mål. Det är mycket som stämmer för Red Wings när de går in i sjunde omgången.

 

En rak etta i matchen kan spelas för 1.32 gånger pengarna. Att Detroit skulle gå ur sin förslustsvacka och vinna matchen kan spelas för 3.50 gånger pengarna.