NBA (Oct 20 + 21)

Det är dags för den andra omgången av NBA på andra sidan av atlanten. Efter en omgång avklarad kan vi konstatera att Boston Celtics vann sin match övertygande mot Philadelphia 76ers. Det spelades med en tight match mellan Detroit Pistons och Brooklyn Nets där den först nämnde gick vinnande ur matchen med endast tre poäng i skillnad. Lika spännande var det mellan Orlando Magic match mot Miami Heat som slutade med samma poängskillnad i Orlandos fördel. Men en premiär är alltid en premiär och nu har vi en hel säsong att se fram emot.

Brooklyn Nets vs New York Knicks

Nets förlorade sin öppningsmatch med endast tre poäng. Man har ändå imponerat stort under försäsongen och i genrepet till premiären slog man faktiskt Knicks som möter fredagens möte. Då slutade matchen i 107:113 till Knicks. Nets tappade som sagt mot Detroit medans Knicks löste en vinst mot Atlanta Hawks.

Det kommer bli en tight match med Bethard sätter hemmalaget som favorit till oddset 1.68 jämfört med oddset på Knicks som ligger på 2.20.

New Orleans Pelicans vs Sacramento Kings

Efter första omgången spelad imponerade Pelicans spelmässigt. Även om släppte in 112 poäng bakåt lyckades man producera 131 framåt, flest poäng av samtliga lag i premiären. I andra omgången möter man nu Sacramento Kings som förlorade sin premiärmatch mot Utah Jazz med 117:123. Båda lagen visade på offensiva kvalitéer men Jazz behöver jobba på sin defensiv för att kunna utmana i toppen.

Oddset på ett tvåvägs spel i Pelicans favör ligger på 1.12 gånger pengarna. Ett spel på att det blir mindre än 229 poäng i matchen ligger på 1.90 gånger pengarna.

Utah Jazz vs Golden State Warriors

Både Jazz och Warriors vann sina inledande matcher övertygande. Men det är Jazz som verkligen har imponerat under försäsongen har fyra raka vinster med sig till matchen på lördag. Warriors har blandat och gett under försäsongen.

Bethard sätter ändå oddset i Warriors fördel med tvåvägsspel för oddset på 1.76 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR