Caisno – Skulls of Legend

Viikon peli

Lankulla kävely odottaa sinua maakrapu. Suuntaa purjeet kohti horisonttia miehistösi kanssa, sillä aarrearkku täynnä ilmaiskierroksia odottaa sinua, ja vain aito oikea merirosvo voi anastaa ne itselleen. Avaa aarrekartta ja valitse oikea reitti, joka vie sinut kohti 45000 kolikon arvoista jackpottia. Valmistaudu vaaroihin lataamalla kanuuna ja muista suojella myös papukaijaasi. Jos olet onnekas, saattaa eteesi ilmestyä Crystal Skull, Barrel of Rhum tai ilmaiskierroksia; saammeko esitellä iSoftBetin tuottaman vaikuttavan slotin – Skulls of Legend.

Bonustoiminnot

The Crystal Skull ja The Sailing Ship

Ota miehistösi kanssa suunta ulappaa kohti, sillä legenda kertoo, että Wild Crystal Skull on piilotettuna jonkin kaukaisen saaren kätköihin. Jos kohtaat merireitillä muita laivoja, olet onnekas, sillä nuo laivat toimivat tässä pelissä Scattereina.

Ilmaiskierrokset

Kompassin toiminta laitetaan kunnon testiin, sillä nyt sinun täytyy löytää tie lähestyvän myrskyn ohitse. Tilanteen seurauksena voi jokin seuraavista ilmaiskierrostoiminnoista käynnistyä: Rhum Barrel Free Spins antaa sinulle 7 kierrosta, Compass Free Spins antaa 10 kierrosta, Storm Free Spins antaa 14 kierrosta, ja viimeisenä muttei vähäisimpänä -No Quarter Free Spins antaa sinulle 15 ilmaiskierrosta.

PELAA NYT –  KLIKKAA TÄSTÄ