Casino – Hot as Hades

Viikon peli

Tunnelma kuumenee! Tulihiuksinen Hades on valmis johdattamaan sinut kuoleman laakson halki erityisen tehtävän aikana. Matkalla kohti ilmaiskierroksia ja bonuspeliä sinun tulee erityisesti varoa laavavirtoja ja räjähtäviä tulipalloja. Liity Hadeksen seuraan ja auta häntä kukistamaan vihollisiaan, sillä tehtävän palkintona on legendaarinen ja tulikuumiin voittoihin johdatteleva Crystal Helm.  Lämpötila todellakin kohoaa tässä Microgamingin tuottamassa slotissa. Voitettavana on jopa 100000€ – älä vain polta itseäsi loppuun ennen aikojaan.

Bonustoiminnot

Quest for the Crystal Helm

Kaikkien aikojen palkinto on käsiesi ulottuvilla viiden tason läpäisemisen jälkeen, ja tasoja suojelevat vanhat tuttavat – Medusa, Poseidon ja Zeus. Jokaisella tasolla saat tilaisuuden ratkoa tehtäviä ja edetä seuraavalle tasolle, kun taas epäonnistuessasi liekit voivat sammua kokonaan. Älä kuitenkaan huoli, sillä tämän seikkailun aikana seurassasi on uskollinen kolmipäinen koirasi Cerberus.

Super Mode Free Spins

Satunnaisesti aktivoituva Super Mode Free Spins-toiminto antaa sinulle 5 ilmaiskierrosta. Eikä tässä vielä kaikki – ilmaiskierrosten aikana on odotettavissa kuumia yllätyksiä, joita ovat jopa 3 hehkuvaa ja paikallaan pysyvää Wildia, ja tuplana annetut voitot. Tässä pelissä voit saada panoksesi takaisin jopa 2000-kertaisena.

PELAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ