Casino – The Invisible Man

Viikon peli

Näkymättömyys – siunaus vai kirous? Asia selviää NetEntin tuottamassa pelissä Invisible Man, joka on saanut inspiraationsa vuonna 1933 ilmestyneestä samannimisestä elokuvasta. Seikkailun aikana saat seurata hullun tiedemiehen vaiheita, kun hän yrittää kehittää salaista reseptiä näkymättömyysseerumin valmistamiseksi. Tarinan äänimaailmana kuullaan alkuperäisestä elokuvasta tuttuja soundeja, ja ruudulla nähdään tuosta synkästä elokuvasta tuttuja asioita. Pelin parhaita puolia ovat kahdensuuntaiset voitot, kiekoilla liikkuvat Wildit, ja pelistä voi voittaa kerralla jopa 100000€. NetEnt ei ole pettänyt yleisöään luomalla Invisible Manin.

Walking Wild-toiminto:

Tässä hämmästyttävässä tarinassa voi kaksi Wildia aktivoitua milloin tahansa, ja nämä merkit ovat nimeltään The Police Wild sekä Griffin Wild. The Police on niin sanottu liikkuva Wild, joka esiintyy vain ensimmäisellä kiekolla, ja sen ilmestyessä saa 5 ilmaiskierrosta. Näiden kierrosten aikana merkki liikkuu kiekoilla vasemmalta oikealle kierros kerrallaan. Griffin-merkki esiintyy samalla tavalla, mutta vain viidennellä kiekolla, ja sen avulla tulleiden ilmaiskierrosten avulla merkki liikkuu kiekoilla oikealta vasemmalle. Jos nämä kaksi merkkiä kohtaavat pelissä toisensa, käynnistyy 10 ilmaiskierroksesta koostuva bonuspeli.

Bonuspeli:

Jotta näkymättömyysseerumin toiminta lakkaisi, tulee sinun alkaa rikollispuuhiin tilanteen aikaansaamiseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että poliisi alkaa pian jahtaamaan sinua. Kerää ilmaiskierroksista koostuvan bonuspelin aikana 8 Invisible Man Roaming Wild-merkkiä päästäksesi lisäosioon nimeltä Griffin’s Rage Bonus. Osio pelataan kolmessa kohteessa: Lion’s Head Inn, The Mansion sekä The Ipping Station. Sinun tulee valita viisi tavaraa kussakin kohteessa, ja näistä tavaroista ilmestyy joko satunnaisia kolikkovoittoja, ja lisää voittokertoimia. Voit saada voittokertoimeksi jopa 4, mutta muista, että valitessasi punaisen poliisin hatun, päättyy osio välittömästi.

Jos keräät bonuspelin aikana puolestaan 8 Police Roaming Wildia, vaihtuvat pelikiekot toisiksi, ja saat kolme ilmaiskierrosta. Kierrosten aikana poliisi ampuu ruudulle 5 kertaa ja muuttaa kyseiset 5 merkkiä lisäksi tuleviksi Burning Wild-merkeiksi.

PELAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ