Casino – The invisible Man

Veckans Spel

Att vara osynlig – en förbannelse eller en välsignelse?

Det får du reda på i NetEnt-spelet The Invisible Man – inspirerad av filmen med samma namn som släpptes år 1933. I spelet får du ta rollen som en galen vetenskapsman som har en desperat strävan att hitta den hemliga formeln för osynlighet. Denna mörka och mystiska historia har verkliga ljud och röster från filmen tillsammans med den mystiska estetiken, vilket skapar ett verklighetstroget intryck. Men några av de bästa delarna inkluderar Win both ways-funktionen, walking wilds och maxvinsten på 200 000 mynt. NetEnt kommer inte göra dig besviken med The  Invisible Man.

Walking Wild funktioner:

Denna magnifika berättelse har wilds som kan triggas när som helst. Dessa är Police Wild och The Griffin Wild. Polisen är en walking wild som bara visas på hjul 1 och ger 5 re-spins när den vandrar över hjulen, från vänster till höger. Detsamma kan sägas om The Griffin. Den dyker bara upp på hjul 5 och går från höger till vänster.

Dessa är de enda två wilds som finns i grundspelet och om båda dessa möts, kommer de att utlösa en bonusfunktion som ger dig 10 Freespins.

Bonusspelfunktioner:

I strävan att bli synlig igen kommer du att gå på en galen brottsvåg för att få din vilja igenom. Detta leder till att polisen konstant är dig i hälarna. Samla 8 invisible man roaming wilds i Bonusfreespins-rundan och du triggar igång ett bonusspel som kallas Griffins Rage Bonus. Denna bonus utspelar sig på tre platser; Lion Head Inn, The Mansion och Ipping station. Välj en av fem föremål på varje plats som döljer ett pengapris eller extra multiplikatorer. Du kan få upp till en x4 multiplikator om du har tur, men se upp för den röda polishatten – den avslutar spelet omedelbart.

Om du samlar 8 polisen roaming wilds under Bonusfreespins-rundan kommer du att tas till en ny spelplan med brinnande hjul där du får tre Freespins. Här kommer även polisen skjuta på skärmen 5 gånger och vända fem av symbolerna på skärmen med sina skott så de blir burning wild symboler.

SPELA NU – KLICKA HÄR