Sevilla – Real Madrid

Keskiviikko 26. syyskuuta

Sevilla – Real Madrid 23:00 Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla
Kertoimet: 4.40 – 4.35- 1.76

La Ligan keskiviikon iltaottelussa kohtaavat viime kauden seitsemäs Sevilla sekä viime kauden kolmas ja alkukauden ilman tappioita pelannut Real Madrid. Sevilla on tällä hetkellä seitsemäntenä seitsemällä pisteellä. Real Madrid on neljän voiton ja tasapelin jälkeen toisena Barcelonan takana huonommalla maalierolla. Tämä on ”Los Blancosille” todellinen testi sillä he ovat harvoin juhlineet voittoa Sánchez Pizjuánilla.

Sevilla oli viime kaudella erinomainen kotijoukkue mutta tällä kaudella he ovat vielä ilman voittoja kahdesta ensimmäisestä ottelustaan. He eivät ole vielä edes onnistuneet maalin teossa. Villarealin kanssa pelattiin 0-0 tasapeli ja Gironalle hävittiin 0-2. Vierasottelut ovat yllättäen menneet paremmin sillä kolmesta ottelusta on kaksi voittoa ja yksi tappio.

Sevillan hyökkäys on toiminut erinomaisesti kahdessa viime pelissä sillä he voittivat Eurooppa Liigassa Standard Liégen 5-1 ja sunnuntaina Levanten vieraissa 2-6. Sevilla myös lepuutti paria avainpelaajaa tuossa vierasvoitossa tätä ottelua silmällä pitäen kun Nolito, Roque Mesa ja Quincy Promes olivat ottelussa penkillä. Sevillalla on löytynyt viime kierroksella runsaasti maalintekijöitä kun Andre Silva, Ever Banega, Pablo Sarabia sekä Wissam Ben Yedder ovat jokainen osuneet maalipuiden väliin. Ben Yedder erityisesti on ollut iskussa iskien viisi maalia kahdessa viime pelissä.

Real Madridilla on ollut erinomainen kauden alku kun joukkueen ainoa tappio oli UEFA:n Super Cupissa Atletico Madridille. Tämän jälkeen Liigassa on tullut neljä voittoa ja yksi tasapeli. Mestereiden liiga alkoi viime viikolla hienolla 3-0 kotivoitolla AS Romasta. Viime lauantaina Real joutui tekemään yllättävän iltapuuhdin kun he voittivat kauden yllättäjäjoukkue Espanyolin Santiago Bernabeulla vaivoin 1-0 Marco Asension maalilla. Real myös lepuutti siinnä ottelussa mm. Gareth Balea. Ottelu oli ehkä Realin alkukauden heikoin, mutta voitto on voitto varsinkin kun se nosti heidät pieneksi ajaksi liigakärkeen.

Gareth Balen pitäisi palata Real Madridin avaukseen tässä ottelussa joka varmasti auttaa Los Blancosin hyökkäystä. Hän, Isco ja Marco Asensio ovat olleet hyvässä vireessä ja Ronaldon lähtö ei näytä vaikuttaneen joukkueeseen paljon sillä uusia vastuunkantajia on tullut runsaasti.

Joukkue-uutiset:

Sevillalta puuttuvat Maxime Gonalons, Sergio Escudero sekä Gabriel Mercado jotka ovat jokainen loukkaantuneena.

Real Madridilla on kaikki pelaajat käytettävissä. He käyttivät runsaasti rotaatiota viime pelissä sillä Espanyol pelin avasivat normaalisti penkillä olevat Odriziola, Ceballos, Llorente ja Mariano. Nyt mm. Balen pitäisi aloittaa vaikka joukkue voi kierrättää hieman lisää sillä heidän seuraava ottelunsa on tärkeä matsi paikallisvastustaja Atletico Madridia vastaan lauantaina.

Aikaisemmat kohtaamiset:

Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa. Sevilla voitti kotonaan 3-2 ja Real Madrid Santiago Bernabeulla 5-0. Real Madrid ei ole viime aikoina Sevillassa juhlinut. Heidän viimeisin voittonsa on vuodern 2015 toukokuussa 2-3. Sitä ennen he voittivat vuonna 2011.

Sevilla ja Real Madrid otteluissa nähdään yleensä maaleja sillä yhdeksän viimeisestä yhdestätoista kohtaamisesta on päättynyt yli 2.5 maalin jossa molemmat joukkueet ovat myös tehneet maalin. Myös kaikki viisi viimeistä kohtaamista Sevillassa ovat päättyneet samoin.

Viime kauden tilastot:

  Sevilla Real Madrid
Kotisaldo 11v – 5tp – 3ta 12v – 4tp – 3ta
Vierassaldo 6v – 2tp –11ta 10v – 6tp –3ta
Tehdyt maalit kotona 31 54
Päästetyt maalit kotona 22 20
Tehdyt maalit vieraissa 18 40
Päästetyt maalit vieraissa 36 24
Ottelut joissa yli 2.5 maalia kotona 8/19 – 42.1% 13/19 – 68.4%
Ottelut joissa yli 2.5 maalia vieraissa 12/19 – 63.1% 16/19 – 84.2%
     

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ