Mestareiden liiga 2-3 lokakuuta

Tiistai

Juventus vs Young Boys
Kertoimet: 1.15 – 8.00 – 22.25

Italian moninkertainen mestari Juventus on selkeä suosikki tässä lohko H:n toisen kierroksen ottelussa Sveitsin mestari Young Boysia vastaan. Juventus voitti ensimmäisellä kierroksella vieraissa Valencian 0-2 ja Young Boys taas hävisi kotonaan Manchester Unitedille 0-3.

Juventus ei saa tähän otteluun Cristiano Ronaldoa sillä hän sai punaisen kortin Valencia voitossa. Se tuskin italialaisia pysäyttää sillä he ovat mahtavassa vireessä voittaen tähän mennessä jokaisen ottelunsa kaikissa kilpailuissa tällä kaudella.

Young Boys ei ole aloittanut yhtään sen hassummin itsekään sillä heidän ainoa tappionsa on tuo avauskierroksen Manchester United ottelu. Sveitsin Super liigassa he ovat pelanneet yhdeksän ottelua ja voittaneet ne kaikki maalierolla 32-6. Tämä voi olla Juventukselle vaikeampi ottelu kuin mitä he odottavat.

Hoffenheim vs Manchester City
Kertoimet: 8.00 – 5.45 – 1.38

Manchesteri City kärsi yllättävän 1-2 kotitappion Lyonille lohko F:n avauskierroksella ja tämä on heille melkeinpä jo pakkovoiton paikka. Hoffenheim haki hyvän 2-2 tasapelin Ukrainasta Shakhtarin vieraana. Enemmänkin olisi ollut otettavissa sillä he johtivat sitä ottelua kahdesti.

Julian Nagelsmannin viimeinen kausi Hoffenheimin peräsimessä on alkanut hieman takerrellen. He ovat Bundesliigassa vasta sijalla 12 seitsemällä pisteellä kuudesta ottelusta. Hoffenheimille ominaista on että joukkueen peleissä nähdään aina maaleja. Joukkueen kahdeksasta ottelusta tällä kaudella vain yksi on jäänyt alle 2.5 maalin, mutta jokaisessa ottelussa molemmat joukkueet ovat tehneet maalin.

Mestareiden liiga menestys on Citylle elintärkeää. He ovat sijoittaneet paljon rahaa uusiin pelaajiin muutaman viime kauden aikana ja sillä on hankittu Valioliiga mestaruuksia, mutta menestyminen Euroopassa vielä puuttuu. He johtavat tällä hetkellä Valioliigaa maalieron turvin ennen Liverpoolia ja ovat kärsineet pistemenetyksen vain yhdessä ottelussa tällä kaudella. City joutuu vieläkin tulemaan toimeen ilman Kevin De Bryunea.

AS Roma vs Viktoria Plzen
Kertoimet: 1.33 – 5.50 – 9.50

Molemmille joukkueille jäi jotain hampaankoloon Lohko G:n avauskierroksen otteluista. AS Roma kärsi selvän 3-0 tappion Real Madridille kun taas Viktoria Plzen menetti 2-0 johdon omassa kotiottelussaan CSKA Moskovalle ja joutui tyytymään tasapeliin.

AS Roman kausi Serie A:ssa ei ole alkanut kovinkaan hyvin sillä he ovat vasta sijalla kahdeksan 11  pisteellään seitsemästä ottelustaan. Viime kierroksilla otteet ovat kuitenkin parantuneet sillä he ensin voittivat Frosinonen 4-0 ja nyt viikonloppuna kaatui paikallisvastustaja Lazio 3-1.

Viktoria on omassa Tsekin liigassaan toisena tällä hetkellä 24 pisteellä kymmenestä ottelusta. He ovat voittaneet jokaisin kotiottelunsa, mutta vieraissa kaksi viimeistä ottelua on päättynyt tappioon maalierolla 7-0. Murskatappio ehkä luvassa tässäkin.

CSKA Moskova vs Real Madrid
Kertoimet: 6.15 – 4.10 – 1.60

CSKA Moskova nousi hienosti tasapeliin ensimmäisen kierroksen ottelussaan Tsekeissä, mutta nyt vastaan tulee puolustava Mestareiden liigan mestari Real Madrid, jonka kuntokäyrä on hieman laskusuunnassa tällä hetkellä.

CSKA on erittäin vaikeasti voitettava joukkue niin kuin avauskierroksen tasapeli Plzeniä vastaan osoitti. He ovat omassa Venäjän pääsarjassa neljäntenä 16 pisteellään. He ovat kuitenkin kärsineet vain yhden tappion koko kauden aikana ja se oli elokuun alussa. Tämän jälkeen joukkue on voittanut neljä ja pelannut tasan neljä ottelua.

AS Roma ottelun jälkeen Real voitti vaivoin Espanyolin kotonaan 1-0. Tämän jälkeen he kärsivät selkeän 3-0 vierastappion Sevillalle ja viime kierroksella he pelasivat 0-0 tasapelin kotonaan paikallisvastus Atleticon kanssa. Real joka teki viime kaudella maaleja selkeästi yli 2 maalin keskiarvolla on osunut siis kolmessa viime ottelussa vain kerran. Edelisen kerran Real on jäänyt ilman maaleja kahdessa ottelussa peräkkäin oli vuoden 2015 kesän harjoituskaudella.

AEK Ateena vs Benfica
Kertoimet: 3.85 – 3.25 – 2.15

Molemmat joukkueet hakevat nyt avauspisteitään tästä lohko E:n toisen kierroken ottelustaan. AEK Ateena hävisi selvästi 3-0 Ajaxille vieraissa kun taas Benfica hävisi 0-2 Bayern Munchenille kotonaan avauskierroksella.

AEK on aloittanut oman kautensa ihan kelvollisesti. Kreikan Super Liigassa he ovat voittaneet viidestä ottelustaan neljä ja ainoa tappio on tullut vieraspelissä sarjajohtaja PAOK:ia vastaan.

PAOK on juuri se joukkue jonka Benfica tiputti jatkosta Mestareiden liigan karsintojen playoff vaiheessa. Benfica voitti Toumba stadionilla 1-4. Tämä antaa varmasti etua Portugalilaisille jotka tietävät miten Kreikassa voitetaan.

Lyon vs Shakhtar Donetsk
Kertoimet: 1.83 – 3.80 – 4.40

Lyon haki mahtavan 1-2 vierasvoiton Manchester Cityä vastaan lohko F:n avauskierrokselta. Shakhtar joutui tyytymään 2-2 kotitasapeliin Hoffenheimin kanssa.

Lyon on Ranskan pääsarjassa tällä hetkellä viidentenä 14 pisteellään kahdeksasta ottelusta. He ovat pelanneet hieman laidasta laitaan tällä kaudella. He pystyvät voittamaan Cityn mutta samalla häviämään kotonaan Nicelle tai pelaamaan kotitasapelin heikkoa Nantesia vastaan. Otteista puuttuu johdonmukaisuus.

Shakhtar johtaa Ukrainan liigaa kymmenen kierroksen jälkeen. He ovat voittaneet kaikki muut ottelut lukuunottamatta Dinamo Kieville kärsittyä vierastappiota. He jäivät siinnä ottelussa nollille joka on heidän tämän kauden ainoa ottelu missä he eivät ole tehneet vähintään kahta maalia.

Bayern Munchen vs Ajax
Kertoimet: 1.18 – 7.50 – 16.25

Bayern on laitettu tässä lohko E:n toisen kierroksen ottelussa ehkä liian isoksi suosikiksi Ajaxia vastaan kun katsoo heidän tämän hetkistä kuntoaan. Bayern voitti avausottelussaan Benfican vieraissa 0-2, mutta heidän kaksi viimeistä otteluaan Bundesliigassa ovat menneet penkin alle.

Ensin Augsburg nousi Munchenissä aivan lopussa 1-1 tasapeliin ja viime viikonloppuna Bayern hävisi vieraissa Herthalle 2-0. Tämä on Bayern valmentaja Niko Kovacille ensimmäinen pieni kriisi ja mielenkiintoista miten hän siitä selviää.

Ajax voitti avauskierroksella vakuuttavasti AEK Ateenan 3-0. Omassa Hollannin Eredivisiessä he ovat myös olleet erittäin hyviä lukuunottamatta yhtä ottelua joka oli 3-0 tappio vieraissa sarjakärki PSV:lle. Muissa kuudessa ottelussa Ajax on päästänyt vain yhden maalin.

Manchester United vs Valencia
Kertoimet: 1.68 – 3.85 – 5.70

Manchester Unitedin kriisistä ovat varmasti lukeneet kaikki. Mourinho ja Pogba eivät tule toimeen ja se heijastuu joukkueen esityksiin. Valioliigassa he hävisivät viikonloppuna West Hamille, mutta Mestareiden liigassa heillä kulkee kun avauskierroksella kaatui Young Boys selkeästi 0-3.

Valencia on aloittanut tämän kauden todella heikosti. He ovat La Ligassa vasta sijalla 14. vaikka ovat kärsineet vain yhden tappion. Voittoja on tullut myös vain yksi ja se tuli vasta nyt viikonloppuna Real Sociedadia vastaan. Ehkä se on näyttö jostain paremmasta.

Keskiviikko

Lokomotiv Moskova vs Schalke
Kertoimet: 3.10 – 3.20 – 2.50

Molemmat joukkueet hakevat avausvoittoaan tässä lohko D:n kamppailussa. Lokomotiv hävisi selkeästi vieraissa Galatasaraylle 3-0 kun taas Schalke pelasi kotonaan 1-1 tasapelin Porton kanssa. Viime kauden Venäjän mestari on vasta sijalla kuusi Venäjän pääsarjassa. Kotona ei ole kuitenkaan tappioita tullut (2-2-0).

Schalken kausi on alkanut lähes katastrofaalisesti. Viime kauden Bundesliigan kakkonen hävisi viisi ensimmäistä otteluaan liigassa ja tämä putki katkesi vasta nyt viikonloppuna 1-0 voitolla Mainzista. Heillä on selkeästi parannettavaa.

PSG vs Crvena Zvezda
Kertoimet: 1.06 – 14.00 – 38.25

PSG hävisi oman lohko C:n ottelunsa Liverpoolille vieraissa 3-2 kun taas Serbialainen Belgradin punainen tähti pelasi 0-0 tasapelin kotonaan Napolin kanssa. Tämä on siis kotijoukkueelle pakkovoiton paikka.

PSG on ollut Ranskan pääsarjassa täysin ylivoimainen. He johtavat liigaa kahdeksan kierroksen jälkeen jo kahdeksalla pisteellä voittaen jokaisen ottelunsa tähän asti. He ovat tehneet jokaisessa ottelussaan liigassa vähintään kolme maalia. Uskomattoman kova hyökkäys.

Crvena Zvezda on lähes yhtä ylivoimainen Serbian liigassa sillä kymmenestä ottelusta heillä on kasassa yhdeksän voittoa ja yksi vieras tasapeli paikallisvastus Partizanista. Taso on kuitenkin paljon heikompi eli tästä voi tulla murskatappio.

Tottenham vs Barcelona
Kertoimet: 3.60 – 3.85 – 2.00

Tämä on yksi kierroksen mielenkiintoisimpia otteluita. Tottenham kärsi avauskierroksella 2-1 tappion Inter Milanolle kun taas Barcelona voitti selkeästi PSV:n 4-0. Tämän jälkeen kuitenkin joukkueiden kuntokäyrät ovat menneet päinvastaisiin suuntiin.

Tottenham on voittanut jokaisen ottelunsa tuon Inter tappion jälkeen ja ovat Valioliigassa tällä hetkellä neljäntenä. Barcelona taas ei ole voittanut tuon PSV ottelun jälkeen sillä he ovat jääneet kotona tasapeliin Gironan ja Athletic Bilbaon kanssa ja Leganesille kärsittiin 2-1 tappio. Pieni kriisi menossa Kataloniassa jota Tottenham voisi hyödyntää.

PSV vs Inter
Kertoimet: 3.05 – 3.55 – 2.35

PSV on aika ylivoimainen omasa Hollannin pääsarjassaan sillä he ovat voittaneet kaikki ottelunsa +23 maalierolla. Mestareiden liigassa ei kuitenkaan ole kulkenut kun Barcelonalle tuli selkeä 4-0 tappio. Inter nousi hienosti 2-1 voittoon Tottenhamista omassa avauskierroksen ottelussaan.

He aloittivat kauden heikosti Italian pääsarjassa, mutta tuon Tottenham voiton jälkeen he ovat voittaneet kaikki kolme muuta otteluaan ja ovat tällä hetkellä iskussa.

Atletico Madrid vs Club Brugge
Kertoimet: 1.31 – 5.25 – 12.00

Atletico Madrid on heikon kauden alun jälkeen pääsemässä taas iskuun. Heillekin Mestareiden liigan avauskierros antoi aikamoisen boostin. He voittivat AS Monacon vieraissa 1-2 ja tämän jälkeen he ovat pitäneet maalinsa puhtaana kolmessa La Liga ottelussa joista saldona kaksi voittoa ja vieras tasapeli paikallisvastus Real Madridista. Puolustus on jälleen siis kunnossa joka lupaa hyvää loppukaudelle.

Club Brugge kärsi epäonnekkaan tappion Dortmundille avauskierroksella 0-1. Tätä tappiota on seurannut Belgian liigassa kaksi 4-0 voittoa. He johtavatkin Belgian pääsarjaa voittaen kahdeksan ja pelaten kerran tasan yhdeksästä ottelustaan.

Dortmund vs Monaco
Kertoimet: 1.35 – 5.50 – 9.00

Dortmund on palaamassa omalle tasolleen parin korpivuoden jälkeen. He voittivat siis avausottelussan vieraissa Bruggen ja he johtavat tällä hetkellä Saksan Bundesliigaa neljällä voitolla ja kahdella tasapelillä. Joukkueen itseluottamus on kunnossa ja viikonloppuna he kaatoivat derby ottelussa vieraissa Lukas Hradeckyn Leverkusenin 2-4.

AS Monaco on taas vastakkaisessa vireessä. He ovat olleet monta vuotta selkeä Ranskan kakkosjoukkue PSG:n perässä, mutta tämän kauden alku on sujunut heikosti. Mestareiden liigassa tuli avauskierroksella tappio Atleticolle kotona ja Ranskan liigassa he ovat kahdeksan kierroksen jälkeen putoamisviivan alapuolella sijall 18. kuudella pisteellään. Vaikea ottelu tiedossa heille.

Napoli vs Liverpool
Kertoimet: 3.55 – 3.70 – 2.10

Tämä on toinen tämän kierroksen mielenkiintoisista otteluista. Napoli pelasi avauskierroksella tasan Serbiassa kun taas Liverpool voitti PSG:n kotonaan Anfieldillä 3-2. Napoli menetti päävalmentajansa Maurizio Sarrin Chelseaan viime kauden päätteeksi mutta hänen tilalleen tullut Carlo Ancelotti on kelpo korvaaja. Napoli on Serie A:ssa tällä hetkellä toisena voitettuaan viisi ja hävittyään kaksi ottelua. Viime viikonlopun 3-1 tappio Juventukselle oli kuitenkin aika iso.

Liverpool on aloittanut kauden mahtavasti. He ovat Cityn kanssa tasapisteissä Valioliiga kärjessä ja joukkueen ainoa tappio on tullut liiga cupissa Napolin entisen päävalmentajan Sarrin Chelseata vastaan. Ehkä hän on lähettänyt Italiaan neuvoja miten pool kaadetaan.

Porto vs Galatasaray
Kertoimet: 1.48 – 4.45 – 7.25

Porto haki avauskierroksella hyvän 1-1 vieras tasapelin Schalkesta, mutta Galatasaray pisti vieläkin paremmaksi ja voitti selkeästi Lokomotiv Moskovan 3-0 kotonaan. Porto on tällä hetkellä Portugalin Primeira liigassa toisensa Sporting Bragan jälkeen. He ovat voittaneet kaikki muut ottelut mutta kärsivät yllättävän koti tappion Vitoria Guimaraesille kuukausi sitten. Tämän jälkeen on kuitenkin tullut kolme voittoa putkeen päästämättä maaliakaan.

Galatasaray johtaa Turkin Super liigaa seitsemän kierroksen jälkeen viidellä voitolla ja kahdella tappiolla. Nämä tappiot ovat tulleet heidän kahdessa viimeisessä vierasottelussa maalierolla 7-0. Heidän parhaat esitykset tulevatkin kotiyleisön edessä.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ