Serie A 2018/19 kahdeksannen kierroksen ottelut

Perjantai 5 lokakuuta

Torino – Frosinone 21:30
Kertoimet: 1.33 – 5.10 – 10.75

Kotijoukkue Torino on aloittanut kauden ihan kelvollisesti vaikka sijoitus onkin puolivälin alemmalla puolella. Heillä on yhdeksän pistettä seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan kahdella voitolla ja kolmella tasapelillä. Nyt vastaan tulee sarjanousija Frosinone joka pelaa aivan väärässä sarjassa. Heillä on seitsemästä ottelusta vain yksi piste maalierolla 1-18. Torinolla on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa sillä he ovat tehneet vasta kuusi maalia ja molemmat heidän tämän kauden voittonsa ovat tulleet 1-0 lukemin. Frosinone voi muuttaa asian sillä kolme heidän tappiotaan on tullut neljän tai useamman maalin erolla.

Lauantai 6 lokakuuta

Cagliari – Bologna 16:00
Kertoimet: 2.10 – 3.35 – 3.95

Vaikka kausi on vasta alussa niin tätä ottelua voidaan pitää jo tärkeänä putoamistaistelua ajatellen. Kumpikin on aloittanut kauden kehnosti ja löytyvät sijoilta 17. ja 15. Cagliari on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun tähän mennessä (Atalanta) ja Bologna kaksi. Bolognan kuntokäyrä näyttää kuitenkin paremmalta sillä molemmat voitot ovat tulleet viimeiseltä kolmelta kierrokselta ja se tappio välissä tuli Juventukselle. Molemmat voitot tulivat kotiotteluista sillä vieraissa Bologna ei ole vielä onnistunut yhtään maalia tekemään. Cagliarilla on myös omat maalinteko vaikeudet sillä he eivät ole osuneet puiden väliin kolmeen viime otteluun.

Viime kaudella joukkueiden molemmat kohtaamiset päättyivät tasapeleihin.

Udinese – Juventus 19:00
Kertoimet: 9.25 – 4.80 – 1.39

Sarjajohtaja Juventus on voittanut tähän mennessä kaikki ottelunsa Serie A:ssa ja he haluavat jatkaa tätä sarjaa Udinessa. Udinesen kausi on alkanut keskinkertaisesti ja he ovatkin sijalla 14. Seitsemästä ottelusta on tullut vain kaksi voittoa heikkoa Chievoa ja Sampdoriaa vastaan. Viimeiset kaksi ottelua ovat päättyneet tappioihin. Juventus pelasi viikolla Mestarien liigan ottelun Young Boysia vastaan, mutta Cristiano Ronaldo oli siinnä ottelussa pelikiellossa joten hän pääsee tähän otteluun hyvin levänneenä.

Juventus voitti viime kaudella tämän saman ottelun 2-6.

Empoli – AS Roma 21:30
Kertoimet: 5.15 – 4.10 – 1.68

Empoli oli viime kaudella vakuuttava Serie B:ssä ja he voittivatkin avauskierroksella Cagliarin, mutta tämän jälkeen he eivät ole saaneet kuin kaksi tasapeliä ja tehneet vain kolme maalia. Nyt heidän taistelunsa putoamista vastaan jatkuu kovassa vireessä olevaa AS Romaa vastaan. Roma aloitti kauden takerrellen, mutta ovat nyt voittaneet kolme ottelua putkeen kaikissa kilpailuissa tehden niissä 12 maalia. Nämä olivat kuitenkin jokainen kotiotteluita ja Roma onkin vieraissa saanut vain yhden voiton tehden vain kaksi maalia kolmessa vierasottelussaan.

Roma ei ole hävinnyt Empolille yhdeksään viime otteluun (5 voittoa ja 4 tasapeliä).

Sunnuntai 7 lokakuuta

Genoa – Parma 13:30
Kertoimet: 1.86 – 3.70 – 4.55

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa odotettua paremmin. Genoa on tällä hetkellä kuudentena 12 pisteellään ja he ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän kuin muut kärkiryhmät. Sarjanousija Parma on noussut jo 10. sijalle kun he ovat voittaneet kolme viimeisestä neljästä ottelustaan. He ovat Genoaa vain kaksi pistettä perässä. Genoa on ollut erityisen vahva kotiotteluissa joista he ovat voittaneet jokaisen maalierolla 5-1. Parma on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi vierasotteluaan. Se voitto tuli kuitenkin Inter Milanista.

Atalanta – Sampdoria 16:00
Kertoimet 1.60 – 4.20 – 5.95

Viime kaudella Eurooppa Liigassakin pelannut Atalanta on aloittanut kauden todella huonosti. He voittivat avauskierroksella Frosinonen 4-0 mutta eivät ole tämän jälkeen voittoa juhlineet. Ongelma on ollut maalinteossa sillä viimeisessä viidessä ottelussaan he ovat tehneet vain kaksi maalia 2-2 tasapelissä AC Milania vastaan. Neljässä muussa ottelussa he ovat jääneet nollille. Sampdoria on avannut kauden huomattavasti paremmin ja he ovatkin sijalla 8. kolmella voitolla ja kahdella tasapelillään. Joukkueen puolustus on ollut erinomainen sillä he ovat päästäneet vain neljä maalia joka on Serie A:n paras saldo.

Viime kaudella Sampdoria voitti molemmat ottelut Atalantaa vastaan.

Lazio – Fiorentina 16:00
Kertoimet: 1.83 – 3.80 – 4.65

Lazio hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan, mutta voitti tämän jälkeen neljä. Tämä voittoputki tuli kuitenkin päätökseen viime viikonloppuna kun paikallisvastus AS Roma voitti 3-1. Tästäkin huolimatta Lazio on seitsemäntenä ja vain pisteen kolmantena olevaa Fiorentinaa perässä. Fiorentina on pelannut vahvan alkukauden kun seitsemästä ottelusta on neljä voittoa, yksi tasapeli ja vain kaksi tappiota. Nämä tappiot tulivat vieraissa yhden maalin erolla kovia Interiä ja Napolia vastaan. Fiorentina on vieraissa saanut vain yhden tasapelipisteen sillä joukkueen kaikki voitot ovat tulleet kotiotteluista.

Viime kaudella tämä samainen ottelu päättyi 1-1. Fiorentina voitti oman kotiottelunsa 3-2. Joukkueet kohtasivat Roomassa myös Cupissa jonka Lazio voitti 1-0.

AC Milan – Chievo 16:00
Kertoimet: 1.29 – 5.65 – 11.50

AC Milan hävisi avausottelunsa Napolille 3-2 mutta tämän jälkeen ei ole tappioita kertynyt sillä viidestä seuraavasta on tullut kaksi voittoa ja kolme tasapeliä. Milanin ongelma on ollut puolustuksessa sillä joukkue ei ole vielä onnistunut kertaakaan pitämään maaliansa puhtaana. Nyt heillä on erinomainen mahdollisuus saada ensimmäinen nollapeli kun sarjajumbo Chievo tulee kylään. Perparim Hetemajn Chievo on saanut tällä kaudella vain kaksi tasapeli pistettä ja alkukauden rangaistuksen takia ovat -1 pisteessä tällä hetkellä. Viimeiset kolme ottelua ovat päättyneet tappioihin ilman että Chievo on saanut maaliakaan aikaiseksi.

Viime kaudella AC Milan voitti molemmat ottelut, 1-4 Veronassa ja 3-2 Milanossa.

Napoli – Sassuolo 19:00
Kertoimet: 1.36 – 5.35 – 9.00

Kierroksen kärkikamppailu kun toisena oleva Napoli kohtaa viidentenä olevan Sassuolon. Napoli on tällä kaudella hävinnyt vain kaksi ottelua vieraissa ja voittanut muut. Tappiot tulivat Sampdorialle ja Juventukselle. Kotona he ovat voittaneet kaikki ottelunsa kuten AC Milanin, Fiorentinan ja nyt keskiviikkona Mestarien liigassa Liverpoolin. Sassuololla on muuten sama saldo paitsi että yksi heidän otteluistaan on päättynyt tasan. Tappiot ovat tulleet vain Juventukselle ja nyt viime kierroksella AC Milanille.

Viime kaudella Napoli voitti Sassuolon kotonaan 3-1. Reggio nell´Emiliassa pisteet jaettiin 1-1.

SPAL – Inter 21:30
Kertoimet: 5.75 – 3.85 – 1.68

Hyvin kautensa aloittanut SPAL on nyt hävinnyt kolme ottelua putkeen ja ovat tippuneet jo sijalle 13. Interin kuntokäyrä on taas päinvastainen sillä he ovat voittaneet viimeiset kolme otteluaan liigassa ja nyt vielä PSV:n vieraissa keskiviikkona Mestarien liigassa. Joukkue on erittäin hyvässä iskussa. SPALilla on hyvä puolustus sillä he ovat päästäneet vain kahdeksan maalia mutta maalinteko tökkii sillä seitsemässä ottelussa verkko on heilunut vain viisi kertaa. Kotona he ovat voittaneet kaksi ja hävinneet vain yhden maalierolla 3-2. Interillä puolustus on ollut heidän parasosalueensa sillä päästettyjä maaleja on vain viisi ja näistä vain yksi vierasotteluissa. Vieraissa joukkue onkin voittanut kaksi ja hävinnyt vain yhden.

Viime kaudella tämä sama ottelu päättyi 1-1. Inter voitti kotonaan 2-0.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ