Mestareiden liiga 24 lokakuuta

Mestareiden liigan lohkopelit ovat edenneet jo kolmannelle kierrokselle. Keskiviikkona pelataan kahdeksan ottelua lohkoista A, B, C ja D.

Lohko A

Club Brugge – Monaco 19:55
Kertoimet: 2.25 – 3.65 – 3.20

Borussia Dortmund – Atletico Madrid 22:00
Kertoimet: 2.55 – 3.35 – 2.95

A lohkossa Dortmund ja Atletico Madrid ovat kärjessä kuudella pisteellä. Club Brugge ja Monaco ovat vielä nollakerhossa ja näyttäisi siltä että he taistelevat kumpi pääsee Eurooppa Liigan pudotuspeleihin.

Monaco on vaihtanut juuri valmentajaa kun Thierry Henry tuli entisen seuransa puikkoihin. Avausottelu ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen sillä he kärsivät Ranskan liigassa tappion Strasbourgille 2-1. Tämä oli heidän viides tappionsa putkeen kaikissa kilpailuissa. Brugge ei ole itsekään hyvässä vedossa sillä viidestä viime ottelusta he ovat voittaneet vain paikallisvastus Cerclen. Monacolla on mahdollisuus tässä yllätykseen jos Henry saa joukkonsa kuntoon.

Dortmund on uskomattomassa vireessä tällä hetkellä sillä he ovat voittaneet viisi edellistä otteluaan tehden jokaisessa vähintään kolme maalia. Viiden pelin maalikeskiarvo pelkästään Dortmundin maaleille on 4.4. Atletico on saanut puolustuksensa kuntoon, mutta Dortmundin vire on niin kova tällä hetkellä että kotivoitto tasapeli ei vetoa pelimuodolla olisi oma vihjeeni.

Lohko B

PSV – Tottenham 19:55
Kertoimet: 3.75 – 3.75 – 2.00

Barcelona – Inter 22:00
Kertoimet: 1.50 – 4.70 – 6.60

B lohkossa Barcelona ja Inter ovat kärjessä kuudella pisteellä. PSV ja Tottenham ovat vielä nollakerhossa ja Lontoolaisille tämä ottelu on pakkovoitto jos he mielivät vielä Mestareiden liigan jatkopeleihin.

PSV on ollut kova kotijoukkue ainakin maalien muodossa tällä kaudella. Kauden seitsemään kotiotteluun he ovat tehneet 27 maalia ja eivät ole kertaakaan jääneet ilman maalia. Muun muassa Ajax kaatui Philips Stadionilla 3-0. Näistä seitsemästä kuusi olivat voittoja ja ainoa tappio tuli Interille 1-2. Tottenhamilla on hieman samanlainen vire sille kuudesta edellisestä ottelusta on tullut viisi voittoa ja vain yksi tappio Barcelonalle. Molemmilla on hyvä hyökkäys joten oma veikkaus tähän on molemmat joukkueet tekevät maalin.

Inter on tällä hetkellä kovassa vireessä. He ovat voittaneet seitsemän edellistä otteluaan ja viikonloppuna tuli mahtava viime hetken 1-0 voitto Milanon derbyssä. Vain yksi näistä seitsemästä voitosta on tullut suuremmalla kuin yhdellä maalilla. Barcelona päätti heikomman jaksonsa La Ligassa voittamalla sarjakärki Sevillan 4-2 viikonloppuna. Tämä voitto kuitenkin maksoi paljon sillä Lionel Messi loukkaantui ja on ulkona seuraavan kuukauden ajan. Tämä antaa Interillä mahtavan mahdollisuuden ottaa jotain tästä ottelusta. Inter +0.5AH on oma veikkaus.

Lohko C

PSG – Napoli 22:00
Kertoimet: 1.45 – 5.10 – 6.75

Liverpool – Crvena Zvezda 22:00
Kertoimet: 1.04 – 16.00 – 47.25

C lohkossa Napoli on kärjessä neljällä pisteellään. PSG ja Liverpool tulevat seuraavina kolmella pisteellä ja Belgradin Punainen tähti Crvena Zvezda on viimeisenä yhdellä pisteellä.

Napoli otti vakuuttavan 0-3 vierasvoiton viikonloppuna Udinesesta, mutta tämä oli heidän vasta kolmas vierasvoitto tällä kaudella kuudesta ottelusta. He eivät ole yhtä vakuuttavia vieraissa kuin he ovat kotona joissa he ovat voittaneet kaikki ottelunsa. PSG on myös voittanut jokaisen kotiottelunsa tällä kaudella ja he ovat tehneet jokaisessa vähintään kolme maalia. Itseasiassa keskiarvo on 4.25 maalia per ottelu. Napoli on hävinnyt tällä kaudella vieraissa Sampdorialle ja Juventukselle ja molemmissa päästäneet kolme maalia. Uskotaan että  PSG jatkaa samaa linjaa ja tekee yli 2.5 maalia tässä ottelussa.

Liverpool tulee voittamaan Belgradin Punaisen tähden, mutta hyökkäyspeli ei ole tällä hetkellä niin vakuuttavaa. Koetetaan vierailijoita 4 maalin tasoituksella  (3W handicap).

Lohko D

Lokomotiv Moskova – Porto 22:00
Kertoimet: 4.25 – 3.40 – 2.00

Galatasaray – Schalke 22:00
Kertoimet: 2.75 – 3.25 – 2.80

D-lohkossa Porto ja Schalke ovat kärjessä neljällä pisteellä. Galatasaray on kolmessa ja Lokomotiv on viimeisenä ilman pisteitä.

Porto lähtee suosikkina Moskovaan, mutta Venäjän mestarin Lokomotivin otteet ovat parantuneet huomattavasti sitten alkukauden. He ovat kairanneet yhden maalin voitot edellisistä kahdesta ottelustaan kovia CSKA:a ja Rostovia vastaan. Kotona Lokomotiv on hävinnyt vain Schalkelle tällä kaudella ja senkin vain viime hetken maalilla. Lokomotiv voi ottaa tästä jotain. Kodille puolen maalin tasoitus +0.5AH.

Schalken alkukausi oli erittäin huono. He saivat pelin hieman kulkemaan ja ottivat syyskuun lopun ja lokakuun alun aikana kolme voittoa putkeen. Maaottelutauko tuli huonoon paikkaan ja viikonloppuna tuli 0-2 kotitappio Werder Bremenille. Joukkueella on maalinteon kanssa suuria ongelmia. Samoja ongelmia on myös Galatasaraylla joka on edelliseen viiteen otteluun tehnyt vain kolme maalia. Viikonloppuna he pelasivat 1-1 kotitasapelin Bursasporia vastaan. Tässä ottelussa ei montaa maalia nähdä. Alle 2.5 maalia on siis oma veikkaus.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ