Serie A otteluennakot 27-28 lokakuuta

Italiassa pelataan tänä viikonloppuna kymmenes peliviikko ja kierroksen iso ottelu käydään sunnuntai-iltana kun kotiotteluissa vielä tappioton Napoli kohtaa viime kierroksella SPALille kotonaan hävinneen AS Roman. 

Tälle kierrokselle lähdetään edelleenkin Juventuksen komennossa, mutta heidän 100% voittosaldo katkesi käsittämättömästi viime kierroksen 1-1 kotitasapeliin Genoaa vastaan. Napoli otti heitä hieman kiinni ja ovat nyt enää neljä pistettä perässä.  Inter joka otti viime hetken 1-0 voiton Milanon Derbyssä jatkaa kovassa voittoputkessa ja ovat edelleen kolmantena kaksi pistettä Napolia perässä. Viimeistä mestareiden liigan paikkaa pitää halussaan edelleen Parman viime kierroksella voittanut Lazio. Putoamiskamppailussa sekä Frosinone ja Chievo ovat jäämässä hieman kelkasta ja heille olisi tärkeää saada pisteitä. Kummankaan puolustus ei ole toiminut viime peleissä mutta maaleja he ovat tehneet. SPAL – Frosinone ja Cagliari – Chievo otteluun koetetaan molempiin ”Molemmat joukkueet tekevät maalin” vetoja.

Atalanta sai seitsemän ottelun mittaisen voitottoman jaksonsa päätökseen viime kierroksella kun he kukistivat Chievon 1-5 vieraissa. Odotukset Atalantan nousulle ovat kovat sillä heidän pitäisi taistella europaikoista, mutta tähän mennessä he ovat onnistuneet voittamaan vain kaksi ottelua ja molemmat liigan heikoimpia Frosinonea ja Chievoa vastaan. Sarjanousija Parma on tukevasti keskikastissa. He ovat kärsineet tappion neljä kertaa ja kolme näistä oli sarjan neljä parasta joukkuetta vastaan. Interin he onnistuivat voittamaan vieraissa. Atalanta on joukkueista parempi ja omaa paremman potentiaalin, mutta kun katsotaan kauden esityksiä niin Parmalla on yllätysmahdollisuus. Joukkueiden lauantain ottelussa voisi koettaa Parmaa +0.75AH.

Sunnuntain huippukamppailussa kohtaavat Napoli ja AS Roma. Molemmat joukkueet pelasivat viikolla Mestareiden liigaa, mutta Roma saa päivän enemmän lepoa pelattuaan tiistaina ja Napoli keskiviikkona. Napoli on ollut tällä kaudella kova kotijoukkue sillä he ovat voittaneet jokaisen ottelunsa San Paolon stadionilla ja neljässä viimeisessä he ovat pitäneet maalinsa puhtaana. Roma kärsi viime kierroksella pahan 0-2 kotitappion SPALille, mutta kuittasi sen voittamalla Moskovan CSKA:n tiistaina 3-0. Kahdella viime kaudella vieras joukkue on aina voittanut nämä kohtaamiset. Roma on siis vienyt kaksi edellistä ottelua Napolissa ja voivat saada tästä ottelusta jotain. Napoli pelasi raskaan ottelun Pariisissa ja se voi vielä vaikuttaa jaloissa. Oma veikkaus on AS Roma +0.5AH.

Lauantai 27 lokakuuta

Atalanta – Parma 16:00
1.40 – 5.00 – 8.00

Empoli – Juventus 19:00
Kertoimet: 12.50 – 5.80 – 1.27

Torino – Fiorentina 21:30
Kertoimet: 2.55 – 3.30 – 3.00

Sunnuntai 28 lokakuuta

Sassuolo – Bologna 13:30
Kertoimet: 2.00 – 3.35 – 4.35

Genoa – Udinese 16:00
Kertoimet: 2.15 – 3.35 – 3.80

SPAL – Frosinone 16:00
Kertoimet: 1.80 – 3.60 – 5.00

Cagliari – Chievo 16:00
Kertoimet: 1.64 – 3.85 – 6.05

AC Milan – Sampdoria 19:00
Kertoimet: 1.54 – 4.40 – 6.35

Napoli – AS Roma 21:30
Kertoimet: 1.80 – 3.95 – 4.55

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ