La Liga- Ennakot 26-27 lokakuuta

La Ligassa pelataan tänä viikonloppuna 10. kierros jossa sunnuntain “El Clasico” Barcelonan ja Real Madridin välillä on kohokohtana. Perjantaina ja lauantaina käydään myös muutama mielenkiintoinen ottelu. Perjantaina Espanyol nousee sarjakärkeen jos he voittavat vieraissa sarjanousija Real Valladolidin. Kotijoukkue nousisi omalla voitolla tasapisteisiin sarjakärkeen Barcelonan kanssa. Kuka olisi ennen kauden alkua uskonut?

Kotijoukkue Real Valladolid on hienossa neljän ottelun voittoputkessa. Heidän valmentajansa Sergio on löytänyt sen oikean pelityylin tälle joukkueelle johon kuuluu tiukka puolustus. Valladolid onkin pitänyt maalinsa puhtaana viimeisessä kolmessa 1-0 voitossaan. Tähän putkeen kuuluvat hienot vierasvoitot kovista Real Betisistä ja Villarealista. Espanyol ei ole huonossa kunnossa myöskään sillä he ovat ottaneet 10 pistettä viimeisestä neljästä ottelustaan. Erityisesti heidän maalintekonsa on ollut hyvää sillä viimeiseen kolmeen otteluun on tullut seitsemän maalia. Uskotaan tässä ottelussa kuitenkin jälleen Valladolidin puolustukseen. Oma veto on alle 2.5 maalia 1.57 kertoimella.

Lauantaina kohtaavat kaksi joukkuetta jotka aloittivat tämän kauden kovin odotuksin, mutta heistä on tullut alku kaudella tasapeliautomaatteja. Molemmat ovat nyt sarjataulukossa puolivälin heikommalla puolella. Kotijoukkue Athletic Bilbao ei ole voittanut sitten avauskierroksen ja ovat pelanneet jo kuusi tasapeliä tällä kaudella. Vierailija Valencia on laittanut vieläkin paremmaksi. He myös ovat voittaneet vain kerran, mutta pelanneet jo seitsemän tasapeliä. Athleticilla oli rästi ottelu Vallecanoa vastaan keskiviikkona joten he eivät hyödy yhtään Valencian viikon 1-1 eurotasapelistä Young Boysia vastaan lepoa ajatellen. Viime kaudella tämä vastaava ottelu päättyi 1-1 ja Valencia voitti oman kotiottelunsa 3-2. 1-1 On erittäin mahdollinen lopputulos tässä ottelussa, mutta oma veto on kuitenkin molemmat joukkueet tekevät maalin 1.83 kertoimella sillä jossain vaiheessa he saavat hyökkäyspelinsä kohdilleen.

Lauantain toinen mielenkiintoinen ottelu käydään Atletico Madridin ja Real Sociedadin välillä. Atletico on pikku hiljaa parantanut otteitaan varsinkin puolustuksessa ja voittoja on tullut La Ligassa. Mestareiden liigassa Dortmund kuritti heitä kuitenkin keskiviikkona Saksassa 4-0.  Kotona Atletico on ollut vahva ottaen kymmenen pistettä neljästä ottelustaan. Real Sociedad ei ole vielä omissa kotiotteluissaan voittanut, mutta he ovat olleet tähän mennessä liigan paras vierasjoukkue ottaen kymmenen pistettä viidestä ottelustaan. Viime kaudella molemmat joukkueet ottivat kotonaan voitot. Atletico voitti 2-1 kun taas Sociedad voitti oman kotiottelunsa 3-0. Realilla on tässä mahdollisuus vähintään pisteeseen joten pelataan Sociedadin tuplamahdollisuutta 2.50 kertoimella.

Perjantai 26 lokakuuta

Real Valladolid – Espanyol 22:00 Estadio Municipal José Zorrilla, Valladolid
Kertoimet: 3.25 – 3.25 – 2.45

Lauantai 27 lokakuuta

Girona – Rayo Vallecano 14:00 Estadio Municipal de Montilivi, Girona
Kertoimet: 1.80 – 3.80 – 4.70

Athletic Club – Valencia 17:15 San Mamés Barria, Bilbao
Kertoimet: 2.55 – 3.30 – 3.00

Celta de Vigo – Eibar 19:30 Abanca-Balaidos, Vigo
Kertoimet: 2.20 – 3.40 – 3.55

Levante – Leganés 19:30 Estadio Ciudad de Valencia, Valencia
Kertoimet: 2.20 – 3.35 – 3.60

Atletico Madrid – Real Sociedad 21:45 Estadio Wanda Metropolitano, Madrid
Kertoimet: 1.54 – 4.00 – 7.50

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ