La Liga-Otteluennakot 28 lokakuuta

La Ligassa pelataan tänä viikonloppuna 10. kierros jossa tämä sunnuntain “El Clasico” Barcelonan ja Real Madridin välillä on kohokohtana. Tämä ”El Clasico” tulee olemaan erityislaatuinen sillä tämä on ensimmäinen derby ottelu ilman Cristiano Ronaldoa tai Lionel Messiä yhteentoista vuoteen. Messillä on käsivamma joka pitää hänet sivussa vielä viikkoja, mutta Barcelona näytti että he pystyvät tulemaan toimeen ilman häntäkin voittamalla Inter Milanin 2-0 Mestarien liigassa. Real Madrid ei näytä tulevan toimeen ilman Ronaldoa sillä Madridin kauden aloitus on huonoin 17 vuoteen. Viikolla he voittivat kotonaan Viktoria Plzenin vaivoin 2-1. Tätä ennen he pelasivat viisi ottelua ilman voittoja tekemällä vain yhden maalin.  Julen Lopeteguin päivät Realin managerina voivatkin olla luetut, kävi tässä ottelussa miten tahansa. Barcelona on viimeksi voittanut Realin kotonaan vuonna 2015, mutta heillä on tähän nyt erittäin hyvä mahdollisuus Realin kriisin takia. Veikataan kotivoittoa.

Deportivo Alavesin kauden avaus on ollut erinomainen sillä he ovat liigassa vain pisteen Barcelonaa perässä häviten vain kaksi ottelua tällä kaudella. Villareal aloitti kauden kovin odotuksin, mutta pelit eivät ole menneet putkeen ja he ovat ainoastaan kahdella voitolla ja kolmella tasapelillä sijalla 16. Keltaisen sukellusveneen tulemista ollaan odotettu jo pitkään. Heillä on ollut vaikeuksia maalinteon kanssa sillä yhdeksään otteluun he ovat tehneet vain seitsemän maalia. Viikolla kuitenkin maalihanat aukesivat kun he voittivat Rapid Wienin kotona 5-0. Tämä murskavoitto antaa itseluottamusta. Viime kaudella Villareal voitti Alavesin vieraissa 1-3 ja uskotaan että ennakkoon parempi joukkue voittaa nytkin. Vierasvoitto

Getafe – Real Betis 13:00
Kertoimet: 2.50 – 3.15 – 3.25

Barcelona – Real Madrid 17:15
Kertoimet: 2.00 – 3.75 – 3.80

Alaves – Villareal 19:30
Kertoimet: 3.10 – 3.30 – 2.50

Sevilla – Huesca 21:45
Kertoimet: 1.23 – 6.55 – 13:00

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ