Serie A otteluennakko 29 lokakuuta

Lazio – Inter 21:30 Stadio Olimpico, Rooma
Kertoimet: 2.40 – 3.45 – 3.10

Maanantain myöhäisillassa pelataan toisinto viime kauden viimeiseltä kierrokselta. Siitä ottelusta muodostui aikamoinen draama sillä Lazio ja Inter taistelivat neljännestä sijasta ja viimeisestä paikasta Mestarien liigaan. Lazio oli kolme pistettä Interiä edellä ja Inter tarvitsi ottelusta voiton. Lazio pelasi ottelussa hyvin ja heillä ei ollut mitään hätää kunnes 2-1 johtotilanteessa aina 79 minuutille saakka. Lazion Lulic sai punaisen kortin ja Mauro Icardi pääsi tasoittamaan rangaistuspotkusta. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Vecino puski Interin 2-3 johtoon ja lopulta uskomattomaan voittoon.

Nyt maanantaina nämä samat joukkueet taistelevat jälleen samoista sijoista Serie A:ssa. Inter on Italiassa viiden ottelun voittoputkessa ja ovat tällä hetkellä kolmantena. He olivat seitsemän ottelun voittoputkessa kaikissa kilpailuissa, mutta Barcelona katkaisi tämän putken tylysti tällä viikolla Mestarien liigassa voittamalla 2-0. Lazio on voittanut viimeiset kolme otteluaan ja ovat tällä hetkellä neljäntenä vain pisteen Interiä perässä. Heillä oli oma Euro-ottelunsa torstaina jossa he voittivat vieraissa Marseillen 1-3.

Lazio on voittanut tällä kaudella kolme kotiotteluaan ja hävinnyt vain avausottelussa Napolille. Puolustus on toiminut viimeisissä kolmessa voitto-ottelussa hyvin sillä he ovat päästäneet vain yhden maalin Genoalle niissä. Inter on voittanut kolme vierasotteluaan tällä kaudella ja hävinnyt vain Sassuololle 1-0. Interin puolustus on ollut Juventuksen ohella liigan toisiksi paras sillä he ovat päästäneet vain kuusi maalia. Vieraissa he ovat päästäneet vain kaksi maalia yhteensä.

Molempien puolustus on ollut vahvaa joten uskon tässä vähämaaliseen otteluun. Alle 2.5 maalia 2.00 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ