Valioliiga Otteluennakot 27 lokakuuta

Lauantai 27 lokakuuta

Brighton – Wolverhampton 17:00
Kertoimet: 3.15 – 3.15 – 2.50

Brighton on napannut kahdesta viime ottelustaan kaksi “Wolverhampton” tyylistä 1-0 voittoa ja se on nostanut heidät 12. sijalle. Wolves hävisi viime kierroksella yllättävästi Watfordille kotona joka osoitti nousijajoukkueen yhden heikkouden joka on että heiltä puuttuu hyvä fyysinen pelaaja keskikentältä. Watfordin Doucoure dominoi juuri tätä osa-aluetta siinnä ottelussa. Samaa voi olla luvassa tässäkin ottelussa. Brighton otti viime kaudella yhdeksästä voitoistaan seitsemän kotona ja sama on jatkunut tälläkin kaudella Amex stadionilla kuten Manchester United sai sen jo huomata.

Brightonin Glenn Murray loukkasi päätänsä viime ottelussa ja jos hän ei pelaa niin se vie runsaasti Brightonin hyökkäystehoja. Hän on tehnyt tasan puolet kotijoukkueen 10 maalista tällä kaudella. Wolvesin peli perustuu myös puolustukseen joten alle 2.5 maalia on oma veto tähän.

Fulham – Bournemouth 17:00
Kertoimet: 2.90 – 3.70 – 2.40

Tämä on vaikea ottelu kotijoukkueelle joka on hävinnyt viimeiset kolme otteluaan. Heidän historiansa Bournemouthia vastaan ei helpota asiaa sillä he eivät ole vierailijoita voittaneet sitten vuoden 1994. Bournemouth tulee tähän otteluun täynnä itseluottamusta vaikka he jäivätkin tasapeliin Southamptonia vastaan viime kierroksella. Bournemouth ei ole vielä kohdannut kovia joukkueita, mutta silti heidän kuudes sijansa on yllätys. Bournemouth on hävinnyt yhdeksästä avausottelustaan vasta kaksi.

Odotan ottelusta runsasmaalista sillä yhdeksästä Fulhamin ottelusta seitsemässä on ollut yli 2.5 maalia. Bournemouthin otteluista kuudessa on nähty yli 2.5 maalia.

Liverpool – Cardiff 17:00
Kertoimet: 1.10 – 10.50 – 28.75

Liverpool on vieläkin ilman tappioita Valioliigassa ja he eivät ole vieläkään päästäneet maaliakaan kotiotteluissaan. Viime kaudella Liverpoolilla oli vaikeuksia joukkueen leveyden kanssa ja taso kärsi liikaa Euro-otteluiden välillä. Nyt tilanne on huomattavasti parempi ja parin pelaajan poissaolo tai vaihtuvuus ei tiputa tasoa enää liikaa. Liverpool kohtasi viikolla Mestareiden liigassa Belgradin Punaisen tähden ja he voittivat selvästi 4-0. Jotain samaa voi olla odotettavissa tässäkin sillä sarjanousija Cardiff otti ensimmäisen voittonsa vasta viime kierroksella Fulhamista. Vieraissa ei ole Cardiffilla kulkenut sillä neljästä ottelusta he ovat saaneet vain yhden pisteen. Näissä otteluissa he ovat onnistuneet tekemään vain yhden maalin.

Liverpool kärsi hieman maalinteko ongelmista ennen tuota Mestarien liigan ottelua keskiviikkona. Jurgen Klopp nukkuu varmasti nyt paremmin kun molemmat Salah ja Firmino katkaisivat kuivan jaksonsa ja osuivat maalipuiden väliin. Cardiffilla tulee olemaan rankka iltapuuhde edessä. Liverpool voittaa nollille on oma veikkaus.

Southampton – Newcastle 17:00
Kertoimet: 2.10 – 3.30 – 3.90

Kummatkin joukkueet tarvitsevat tästä ottelusta voiton mutta tämä voi hyvinkin olla sellainen ottelu jossa kummatkin välttävät tappiota hinnalla millä hyvänsä. Newcastle ei ole vielä ottanut tällä kaudella yhtään voittoa ja paineet kasvavat Rafa Benitezillä. Southampton ei ole pelannut oikein yhtään sen paremmin mutta heillä on sentään yksi voitto vierasottelusta Crystal Palacea vastaan. Kotona Southampton on saanut vain kaksi tasapelipistettä tällä kaudella.

Molemmat joukkueet ovat tehneet vain kuusi maalia tällä kaudella ja heillä on muutama 0-0 ottelu jo pelattuna. Voittamisen tarve kuitenkin voi olla iso ja se voi nostaa maalimääriä. Viime kaudella tämä sama ottelu päättyi 2-2. Koetetaan tähän molemmat joukkueet tekevät maalin vetoa.

Watford – Huddersfield 17:00
Kertoimet: 1.76 – 3.75 – 5.15

Watford oli pelannut neljä ottelua putkeen ilman voittoa ennen kuin he matkustivat viime kierroksella Wolverhamptoniin. He onnistuivat yllättämään kotijoukkueen ja nappaamaan voiton erittäin hyvällä esityksellä. Voi ollakin että Watford lähtee tähän otteluun samalla kokoonpanolla. Huddersfield pelasi erittäin pirteästi viime kierroksella Liverpoolia vastaan, mutta hävisivät silti 0-1. Huddersfield hakee vielä ensimmäistä voittoaan valioliigassa tällä kaudella ja yksi iso syy siihen on maalinteko ongelmat. He ovat osuneet maalipuiden väliin vain neljä kertaa joka on liigan pienin määrä.

Viime kaudella Huddersfield otti hienon 1-4 voiton Watfordista. He voittivat myös kotonaan 1-0. Haenkin tähän yllätystä sillä Huddersfield ei ole niin huono joukkue kuin mitä tulokset osoittavat.

Leicester – West Ham 19:30
Kertoimet 2.10 – 3.40 – 3.70

Kotijoukkue Leicester on kärsinyt kaksi tappiota putkeen, mutta ovat silti pystyneet näissäkin otteluissa maalien tekoon. Nyt he kohtaavat maalinteko ongelmista kärsivän West Hamin joilla on myös runsaasti loukkaantumisia. Viime kierroksen jälkeen heidän yksi tämän kauden harvoista valopilkuista Andrej Yarmolenko liittyi sairaslistalle. Leicester on pelannut hyvin viime aikoina West Hamia vastaan sillä kahdeksasta viime kohtaamisesta he ovat hävinneet vain yhden. Tämä tappio tuli kuitenkin viime kaudella juuri Leicesterissä. West Ham haluaa toistaa tämän voiton, mutta helppoa se ei tule olemaan sillä West Ham on viimeisessä kymmenessä vierasottelussaan voittanut vain kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt seitsemän kertaa.

Leicesterin maalinteko on tällä hetkellä sen verran parempaa verrattuna loukkaantumisista kärsivään West Hamiin että pakko pelata kotivoittoa.

 

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ