Valioliiga Otteluennakot 28 – 29 lokakuuta

Sunnuntai 28 lokakuuta

Burnley – Chelsea 15:30
Kertoimet: 10.50 – 4.95 – 1.36

Burnley sijoittui viime kaudella seitsemänneksi ja he pääsivät mukaan Eurooppa liigan karsintoihin. Niistä tuli kuitenkin seuralle aikamoinen koetus sillä kahden pelin viikkotahti ei tehnyt hyvää joukkueen peliesityksille. Heti kun nämä pelit loppuivat alkoivat otteetkin parantua. He olivat kolme ottelun tappiottomassa putkessa (2 voittoa, 1 tasapeli) ennen kuin kokivat pahan 5-0 tappion viime viikonloppuna Manchester Citylle. Vastus ei hirveästi helpotu nytkään kun tappioton Chelsea tulee kylään. Maurizio Sarrin Chelsea on pelannut kauden alusta kaikissa kilpailuissa 13 ottelua joista he ovat voittaneet kymmenen ja pelanneet kolmasti tasan. Chelsea pelasi torstaina Eurooppa liigaa kotona BATE Borisovia vastaan ja voittivat 3-1. Tuossa ottelussa he kierrättivät pelaajia kuten mm. Eden Hazardia joten tämä tuskin vaikuttaa heidän otteisiin.

Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat vieraissa, mutta Chelsea on huomattavasti parempi tällä kaudella joten pelataan vierailijoiden vähintään kahden maalin voittoa.

Crystal Palace – Arsenal 15:30
Kertoimet: 4.70 – 4.15 – 1.74

Crystal Palace hakee Lontoon derby ottelusta Arsenalia vastaan ensimmäistä kotivoittoaan ja ensimmäistä kotimaaliaan tällä kaudella. Helppoa se ei tule olemaan liigan kovakuntoisinta joukkuetta,  Arsenalia vastaan, joka on voittanut viimeiset 11 otteluaan kaikissa kilpailuissa. Joukkue pelaa tällä hetkellä kovalla itseluottamuksella ja heillä oli varaa jopa lepuuttaa Mesut Öziliä torstain Eurooppa liigan ottelussa Sporting Lissabonia vastaan Portugalissa.

Crystal Palace voitti Arsenalin viime vuoden huhtikuussa 3-0 kotonaan, mutta tuo on heidän viimeisin voitto Arsenalista sitten vuoden 1994. Crystal Palacen puolustus on toiminut tällä kaudella hyvin ja he ovatkin päästäneet yhtä monta maalia kuin Arsenal tällä kaudella. Tämän vuoksi Arsenal tuskin murskalukemilla voittaa. Pelataan tähän otteluun alle 2.5 maalia.

Manchester United – Everton 18:00
Kertoimet: 1.74 – 3.80 – 5.20

Jose Mourinhon Manchester United on ollut runsaasti otsikoissa tällä kaudella ja useammin vääristä syistä. Viime liiga kierroksella, United melkein onnistui hakemaan hienon voiton Chelseasta Stamford Bridgeltä mutta kotijoukkue nousi tasoihin viimeisellä minuutilla. Tällä viikolla he pelasivat tiistaina Mestarien liigaa ja vaikka tappio tuli kotona Juventukselle vain 0-1, olisivat numerot olla rumemmatkin. Unitedilla on ollut vaikeuksia pelata useampi hyvä ottelu putkeen. Tähän kovakuntoinen Everton haluaakin iskeä. Marco Silvan suojatit ovat nyt kolmen ottelun voittoputkessa ja he haluavat jatkaa tätä putkea Unitedin kustannuksella. Evertonin voitto Old Traffordilla olisi kuitenkin harvinaista herkkua sillä he ovat viimeksi voittaneet vuonna 2013. Tätä edeltävä vierasvoitto liigassa on vuodelta 1992. United voittikin viime kaudella Evertonin kahdesti päästämättä maaliakaan.

Uskon että sama kaava jatkuu nytkin eli United parantaa viikon suorituksesta ja ottaa voiton.

Maanantai 29 lokakuuta

Tottenham – Manchester City 22:00
Kertoimet: 4.70 – 4.20 – 1.71

Koko kierroksen huippuottelu pelataan maanantaina kuin viime kauden mestari Manchester City kohtaa viime kauden kolmosen Tottenhamin Wembleyllä. Tottenham on ottanut liigassa neljä voittoa putkeen, mutta nämä ovat tulleet liigan heikompia joukkueita vastaan. Viikolla he pelasivat rankan 2-2 tasapelin PSV:tä vastaan Mestarien liigassa joka mahdollisesti vei heiltä mahdollisuuden jatkopaikkaan. Nyt he kohtaavat Manchester Cityn joka pelaa tällä hetkellä parhainta jalkapalloaan. Viime kierroksella he kaatoivat Burnleyn helposti 5-0 ja viikolla Shakhtar Donetskia vastaan he ottivat 0-3 vierasvoiton upealla esityksellä.

Viime kaudella City haki Wembleyltä 1-3 vierasvoiton ja jotain samanlaista voi käydä nytkin. Pelataan vierasvoittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ