Real jahtaa neljättä Club World Cup titteliä

Real Madridilla on ollut vaikea kausi kotimaassa tähän mennessä, mutta heillä on nyt mahdollisuus matkustaa Yhdistyneihin Arabiemiraatteihin ja ottaa itselleen itseluottamusta kasvattava neljäs Club World Cup pokaali.

Jos Real Madrid ottaa kolmannen perättäisen seurajoukkueiden maailmanmestaruuden niin heistä tulee ensimmäinen tämän kilpailun nelikertainen mestari. Määrä, joka ohittaisi heidän kovan kilpakumppaninsa Barcelonan. Tämä varmasti tarjoaa heillä tarpeeksi riittävän motivaation esittää parhaimpansa.

Real mukaan kisaan välierävaiheessa

Nyt kun Real tulee mukaan kisaan vasta välierävaiheessa niin heillä ei ole ollut paljoakaan aikaa sopeutua ilmastoon toisin kuin heidän välieränsä vastustajalla Kashima Antlersilla, joka on jo ottanut ensimmäisen voittonsa kisassa kaatamalla Meksikolaisen Guadalajaran 3-2. Kashiman J-Liiga loppui joulukuun alussa ja he tulivat kolmannelle sijalle. Joukkue kärsi sarjan lopussa hieman maalinteko ongelmista, mutta ainakaan Guadalajara ottelussa sitä ei näkynyt.

Tämän kisan kolmessa aikaisemmassa kisassa ennen välierävaihetta, vähintään yksi joukkue on tehnyt ottelussa kolme maalia, joten on oikeutettua odottaa lisää maaleja kun Real tulee mukaan kuvioon. Realin neljässä edellisessä ottelussa on tullut vähintään neljä tai useampi maalia joten yli 3.5 maalin kerroin 2.15 vaikuttaa hyvältä.

Molempien joukkueiden tekemä maali tarjoaisi kelpo 1.95 kertoimen joka voi tapahtua kun kummallakaan joukkueella ei ole kotoisan liigan tarjoamia paineita ja se voi suosia hyökkäävää peliä.

Joukkueilla on historiaa parin vuoden takaa

Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat seurajoukkueiden maailmanmestaruus finaalissa kaksi vuotta sitten ja Real Madrid joutui laittamaan kaiken peliin voittamalla ottelun jatko-ajan jälkeen 4-2, jossa Cristiano Ronaldo ampui ottelussa hattu-tempun ja ratkaisten ottelun.

Tämän vuoksi tämä ottelu tuskin tulee olemaan niin yksipuolinen mitä monet voisivat odottaa varsinkin kun Real Madrid ei ole ollut tällä kaudella vielä parhaimmillaan. Zidanen ja Cristiano Ronaldon menetys on ollut joukkueelle isompi ongelma varsinkin hyökkäyspelissä jossa Ronaldon uhkan puuttuminen on tehnyt heidän puolustamisestaan huomattavasti helpompaa.

Real Madrid tuskin voittaa ottelua useammalla maalilla niin yhden maalin voitto 3.75 kertoimella voi olla maukas peli-idea. Tähän kun lisätään Realin voitto tasan kahdella maalilla 3.70 kertoimella niin näiden pitäisi riittää kattamaan tämä ottelu?

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ