Milan voi murskata Sampdorian Cup unelman

Coppa Italia ennakko 12-13 tammikuuta

Italiassa pelataan tänä viikonloppuna Cupin neljännesvälierät ja mukana on vielä 13 pääsarja tason joukkuetta, yksi joukkue Serie B:stä ja kaksi joukkuetta Italian kolmannelta sarjatasolta, Serie C:stä. AC Milanilla on vaikea peli Sampdorian vieraana lauantaina, mutta heillä on hyvä syy uskoa että he pääsevät tästä parista jatkoon.

Rossoneri hakemaan kolmatta perättäistä voittoa Sampdoriasta

Gennaro Gattuson joukkueella oli pitkä voitoton jakso joka vihdoin loppui vuoden viimeisenä pelipäivänä kun he kaatoivat SPALin 2-1.
AC Milan tulee siis tähän otteluun hyvällä itseluottamuksella varsinkin kun he ovat voittaneet Sampdorian kahdessa edellisessä ottelussaan joista viimeisin lokakuun liiga ottelussa 3-2.

Viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat Coppa Italiassa Luigi Ferrarisin stadionilla, elettiin joulukuuta 2015. Milanolaiset ottivat silloin Genoassa 0-2 vierasvoiton. Tämä viikonloppu ei mene välttämättä yhtä helposti, mutta Milanilla on tarpeeksi laatua joukkueesaan ottaa voitto tästä ottelusta ja jatkaa heidän Cup matkaansa.

AC Milanin kolmannelle perättäiselle voitolle Sampdoriasta tarjotaan 2.45 kerrointa joka on erittäin houkutteleva.

Juven isomaalinen voitto odotettavissa Bolognassa

Juventus on dominoinut Bolognaa viimeisimpien vuosien aikana ja saman odotetaan tapahtuvan myös nyt lauantaina kun “Vanha rouva” matkustaa Renalto Dall´Ara stadionille.

Bologna voitti Juventuksen viimeksi kahdeksan vuotta sitten ja tämän jälkeen joukkueet ovat kohdanneet 14 kertaa joista Juve on voittanut 11 ja kolmasti ollaan pelattu tasan. Juventus on voittanut viisi edellistä otteluaan Bolognaa vastaan maalierolla 13-2.

Bolognan tämänhetkinen vire ei myöskään lupaa kovinkaan hyvää joukkueen kannattajille sillä he ovat ottaneet vain kaksi pistettä edellisistä viidestä ottelustaan onnistuen maalinteossa vain kolmasti. Kahdessa edellisessä tappio-ottelussaan he päästivät yhteensä viisi maalia Laziota ja Napolia vastaan.

Tämä voi myöskin olla isomaalinen ottelu kun otetaan huomioon Juventuksen tämänhetkinen vire. Joukkue ei ole vielä Serie A:ssa hävinnyt kertaakaan tällä kaudella ja johtavat sarjaa jo ylivoimaisesti 9 pisteellä. Juventus on Cristiano Ronaldon johdolla myös löytänyt maalin joka ottelussa tällä kaudella.

Max Allegrin joukkue palaa uudenvuoden tauoltaan ja haluavat varmasti jatkaa samanlaista menoaan kuin vuodella 2018. Bologna taistelee tällä kaudella putoamista vastaan Serie A:ssa ja voi ollakin että suurimmat paukut laitetaan siihen taisteluun. Tämä voi tarkoittaa isoa tappiota kotijoukkueelle. Juventuksen -1 tasoitus tarjoaa 1.95 kertoimen, mutta hieman rohkeimmat voivat kokeilla -2 tasoitusta 3.55 kertoimella.

Juventuksen ja Bolognan viidessä edellisessä kohtaamisessa, Juve on kolme kertaa laittanut kolme maalia Bolognan verkkoon. Jos he pystyvät välttymään takaiskuilta yhtä Serie A:n vähämaalisinta (15) joukkuetta vastaan niin 0-3 lopputulos voi olla hyvinkin realistinen.

La Viola pystyy hoitelemaan Torinon myös vieraissa

Sunnuntain Coppa Italiassa pelataan kolme ottelua ja päivän aloittaa Torinon ja Fiorentinan kohtaaminen. Fiorentinalla on hyvä lähihistoria Torinoa vastaan ja he uskovat että se vie heidät tässä kilpailussa puolivälieriin.

“La Viola” on kärsinyt vain yhden tappion “I Granatalle” kuudessa edellisissä joukkueiden kohtaamisissa ja vaikka nämä kaksi ovat usein pelanneet tiukkoja otteluita niin se on ollut Fiorentina joka on useammin poistunut voittajana kuin häviäjänä.

Fiorentina omaa yhden liigan parhaimmista puolustuksista sillä he ovat päästäneet vain 18 maalia liigassa tällä kaudella joka on neljänneksi paras saldo. Edelliseen neljään otteluun he ovat päästäneet vain kaksi maalia. Puolustuksessa erityisesti nuori serbialainen Nikola Milenkovic on esittänyt todella vakuuttavia otteita Serie A:ssa tällä kaudella ja muun muassa Manchester Unitedin huhuillaan olevan kiinnostunut tästä taitavasta keskuspuolustajasta.

Milinkovicin ohella joukkueesta löytyvät Evertonin lainapelaaja Kevin Mirallas ja nouseva tähti Argentiinan Giovanni Simeoni hyökkäyksessä. Näiden pelaajien avulla, Fiorentinan pitäisi pystyä jatkamaan heidän hyvää virettään Torinoa vastaan, joka on voittanut vain kerran edellisissä viidessä ottelussaan.

La Violalle tarjotaan hyvä 2.95 kerroin vierasvoitolle ja heillä on erittäin hyvä mahdollisuus ottaa se voitto ja jatkaa Italian Cupin puolivälieriin

Inter löytämässä alkukauden vireensä

Inter Milanissa on viimeisimpien vuosien aikana tapahtunut paljon muutoksia ja nyt näyttää siltä, että “Nerazzurrista” on jälleen tulossa joukkue joka pystyy haastamaan suuren Juven hopeapokaaleista.

Siirtomarkkinoilla tähän Italian entisiin jättiläisiin yhdistetään nyt entistäkin isompia nimiä ja joukkue on vain pari pelaajaa vailla että he pystyisivät voittamaan jotain kotimaassaan.

Interin seuraavan haasteen ei pitäisi olla vaikea sillä he isännöivät Serie B:ssä nousua tavoittelevaa joukkuetta, Beneventoa, sunnuntaina.

Benevento on tällä hetkellä Italian toisella sarjatasolla kuudentena, mutta joukkueen ei uskota olevan vielä valmis nousuun Italian pääsarjaan ihan lähitulevaisuudessa.

Vaikka Inter kokeilisi kokoonpanossa uusia pelaajia, niin heillä on siltikin tarpeeksi leveyttä joukkuessa voittaa Benevento helposti tänä viikonloppuna.

Tähän otteluun kotikerroin on sen verran alhainen että on parempi katsoa ottelun maalimääriä. Yli 3.5 maalille annetaan 2.15 kerroin joka on houkutteleva sillä tämän odotetaan olevan helppo iltapuhde sini-mustille.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ