Unitedin voittoputki katkeaa Wembleyllä

Valioliiga ennakko

Mauricio Pochettinolla on mahdollisuus tehdä vaikutus Manchester Unitedin johtoon kun Tottenham isännöi kuudentena olevia “punaisia paholaisia” Wembleyllä sunnuntaina.  

Vaikkakin Mauricio Pochettino on tällä viikolla ilmaissut että hän näkee pysyvänsä Tottenhamissa vielä pitkään niin molempien Manchester Unitedin ja Real Madridin uskotaan olevan kiinnostuneita argentiinalaisen palveluksista jo tänä kesänä.

Tämä kiinnostus on lisännyt Tottenhamin kannattajien vihamielisyyttä Manchesterin punaisia kohtaan, sillä he ovat jo aikaisemminkin ostaneet joukkueensa Michael Carrickin, Dimitar Berbatovin ja Teddy Sheringhamin Pohjois-Lontoon joukkueesta.

Se että myös Pochettino tekisi siirron Lontoosta Manchesteriin antaa aihetta huoleen Tottenhamin kannattajien keskuudessa, mutta he voivat saada hieman lohdutusta tähän tänä viikonloppuna kun Tottenhamin valkoiset katkaisevat Unitedin voittoputken ja laittavat stopin Mourinhon jälkeisen ajan uudelleensyntymiseen.

Spurs murskasi Unitedin 0-3 Old Traffordilla elokuussa ja ovat nyt valmiita ottamaan kilpakumppanistaan toisen voiton tällä kaudella vaikka yhtä helppoa se ei tällä kertaa tule olemaan. Kotijoukkueen voittoa, jossa molemmat joukkueet tekevät maalin voi pelata kertoimella 3.20.

West Hamilta puuttuu tasaisuus

Lauantain iso ottelu Valioliigassa on Lontoon derby West Ham Unitedin ja Arsenalin välillä. Ottelusta odotetaan tasaista ja tasapeli on todennäköisin lopputulos tässä pääkaupunkiseudun derbyssä.

Yleinen käsitys on että Unai Emery on tehnyt Arsenalista huomattavasti paremman tällä kaudella. Tilastot kuitenkin osoittavat että ”Tykkimiehillä” on vain kolme pistettä enemmän nyt kuin heillä oli viime kaudella tähän samaan aikaan Arsene Wengerin alaisuudessa.

“Hammers” on hävinnyt Watfordille ja pelannut tasan Brightonin kanssa kahdessa edellisessä kotiottelussaan ja he ovat vieläkin Valioliigan epätasaisimmin pelaava joukkue.

Tasapeli Manuel Pellegrinin joukkueelle viidentenä olevaa Arsenalia vastaan 3.80 kertoimella antaa vetoon hyvää arvoa, varsinkin kun joukkue näyttää antavan parhaimmat esityksensä aikaisissa “lounasajan” otteluissa. He voittivat mm. Manchester Unitedin keskipäivän ottelussa syyskuussa.

Brighton voi turhauttaa tappioputkessa olevan Liverpoolin

Liverpool on kärsinyt nyt kaksi tappiota peräkkäin, ensin liigassa Manchester Cityä ja sitten FA Cupissa Wolverhampton Wanderersia vastaan ja se antaa hieman aihetta huoleen Merseysidella. Kovana kotijoukkueena tunnettu Brighton (5-3-2) tekee tästä ottelusta varmasti vaikean liigakärjelle.

“Lokit” ovat hävinneet kotonaan vähemmän otteluita kuin esimerkiksi Tottenham tällä kaudella ja he ovat voittaneet muun muassa Manchester Unitedin, Wolvesin ja Evertonin Amex stadionilla.
Liverpool haluaa päästä takaisin voittojen makuun näiden kahden tappion jälkeen, mutta he kärsivät hieman puolustuspään poissaoloista joten helppoa se ei tule olemaan. Chris Hughtonin joukkue voi jauhaa 1-1 tasapelin ”Punaisia” vastaan kertoimella 9.50.

Burnley hakee kolmatta perättäistä voittoaan

Burnley on ottanut kaksi voittoa nyt putkeen joka on nostanut heidät jo putoamisviivan yläpuolelle. Voitto Fulhamista Turf Moorilla kasvattaisi eroa häntäpään joukkueisiin ja antaisi ”Claretsille” hieman hengähdys aikaa.

Tämä on nyt erittäin ratkaisevaa aikaa Sean Dychen joukkueelle ja he ovat käyttäneet mahdollisuutensa hyvin voittamalla Huddersfieldin ja West Hamin kahdessa edellisessä ottelussaan.

Fulham on tilkinnyt peräpäätään huomattavasti Claudio Ranierin alaisuudessa joten tästä ottelusta on turha odottaa maalirikasta. Alle 1.5 maalia antaisi 2.95 kertoimen, mutta kotivoitosta tarjottu 2.40 kerroin voi olla se paras peli-idea tähän.

Taistelevat Walesiläiset jauhavat voiton

Kovinkaan moni ei alkukauden perusteella olisi uskonut että Cardiff City EI ole kolmen putoajan joukossa kun uusi vuosi vaihtuu. He pelasivat lokauun ja joulukuun aikana ajanjakson jossa he ottivat neljä kotivoittoa viidestä ottelusta joka antoi Neil Warnockin joukkueelle mahdollisuuden pysyä ylhäällä kauden loputtua.

Samaa ei kuitenkaan voi sanoa Huddersfieldistä joiden viimeaikaiset esitykset antavat ymmärtää että he ovat jo luopuneet toivosta säilyä Valioliigassa ja valmistautuvat pelaamaan Mestaruussarjassa ensi kaudella.

“Terrierit” ovat hävinneet kahdeksan edellistä Valioliiga otteluaan ja on vaikea nähdä mistä heidän seuraavat pisteensä tulevat sillä tämän Cardiff ottelun jälkeen he kohtaavat seuraavaksi Manchester Cityn, Evertonin, Chelsean ja Arsenalin.

Molemmat Cardiff (19) ja Huddersfield (13) ovat vähämaalisimpien joukkueiden joukossa Valioliigassa joten maaleja on turha odottaa tästä ottelusta. Kotijoukkueen 1-0 voitto kertoimella 6.35 näyttää todennäköisimmältä tulokselta.

Crystal Palacen ongelmat kotipeleissä jatkuvat

Crystal Palace on tehnyt vain viisi maalia tämän kauden kymmenessä ottelussaan kotona Selhurst Parkilla, mutta vieraissa peli on kulkenut sillä edelliset kaksi vierasottelua ovat päättyneet voittoihin Manchester Cityä ja Wolverhamptonia vastaan.

Heidän huonot otteet kotona voivat jatkua tänä viikonloppuna kun paikallisottelussa Watford voi viedä kaikki pisteet “Kotkia” vastaan 3.35 kertoimella.

Southampton voi myös Napata kolme tärkeää pistettä putoamistaistelua ajatellen voittaen Leicester Cityn, joka hävisi vieraissa neljännen sarjatason Newport Countylle 2-1 FA Cupissa viime viikonloppuna. Southamptonin vierasvoitto King Power stadionilta antaisi 4.15 kertoimen.

Chelsea voi joutua tyytymään vähämaaliseen tasapeliin

Chelsealla on ollut vaikeuksia tehdä maaleja viime aikoina. Puolustus on kuitenkin toiminut joten he ovat erikoistuneet vähämaalisiin otteluihin. He ovat tehneet vain 11 maalia edellisissä kymmenessä liiga ottelussaan, joista kuusi on päättynyt alle 2.5 maalin. Newcastle taas on hävinnyt vain kolme ottelua tämän kauden kymmenestä vierasotteluissaan. Heillä myös kuusi näistä otteluista on päättynyt alle 2.5 maalin.

Rafa Benitez haluaa varmasti turhauttaa entisen joukkueensa joten maaliton tasapeli 13.00 kertoimella on pelaamisen arvoinen. Newcastlen kymmenestä vierasottelusta, kolme on päättynyt 0-0 tulokseen tällä kaudella.

Kuntopuntarin kaksi huonointa joukkuetta Huddersfieldin jälkeen kohtaavat Goodison Parkilla kun Everton isännöi Bournemouthia.

Marco Silvan joukkue on voittanut vain kaksi ottelua edellisistä kymmenestä kun taas Bournemouth on hävinnyt seitsemän ottelua edellisistä kymmenestä.

Everton voi käyttää kotietua hyödyksi nousemalla tappioasemasta voittoon “Cherriesiä” vastaan kertoimella 7.00.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ