Juventus – AC Milan – Italian Super Cup Ennakko

Juvelta odotetaan Super Cupin voittoa

 

  1. Supercoppa Italiana ottelu pelataan keskiviikko iltana ja tämä on toinen kerta kolmen vuoden sisällä kun Juventus kohtaa AC Milanin.

Ottelu järjestetään Saudi-Arabian Jedda kaupungissa. Saudin kuningaskunta on jo kuudes eri maa joka on isännöinyt tätä vuosittaista finaali ottelua. Sekä Juventuksella että AC Milanilla on molemmilla seitsemän Supercoppa Italiana voittoa tähän mennessä ja tämän ottelun voittaja siirtyy yksinään kärkeen voittojen määrässä.

“Vanha Rouva” on ylivoimainen suosikki

Juventus otti viime kaudella jo neljännen perättäisen kotimaisen tuplan eli Liigan ja Cupin voiton. Juventus on tässä ottelussa 1.54 kertoiminen suosikki, mutta heillä on kuitenkin huono lähihistoria tämän kilpailun finaaliotteluissa sillä he ovat hävinneet kolme viimeisestä neljästä Supercoppa ottelusta.

Tästäkin huolimatta, Massimiliano Allegrin miehistö on pelannut koko kauden ilman tappioita Italiassa ja he ovat voittaneet AC Milanin kuudessa joukkueiden viime kohtaamisessa peräkkäin.

Kaikki ei ole hyvin AC Milanissa

AC Milanin edellinen voitto Juventuksesta tuli itse asiassa tässä samaisessa ottelussa joulukuussa 2016 kun he voittivat Vanhan Rouvan rangaistuspotkukilpailussa.

Gennaro Gattuson tulevaisuus AC Milanin managerina on jälleen kerran kyseenalaistettu viimeisten kuukausien aikana ja hänen tilannettaan ei helpota se että Juventuksesta lainalla oleva hyökkääjä Gonzalo Higuain haluaa lähteä seurasta. Higuainia on kovasti viety hänen entisen managerinsa Maurizio Sarrin uuteen seuraan, Chelseaan.

Voitto keskiviikkona rauhoittaisi tilannetta ainakin hieman ja antaisi joukkueelle kaivattua itseluottamusta. Milanolaisten voittoa voi pelata 6.60 kertoimella kun tasapelin kerroin on 4.00.

Milanilla on ongelmia maalinteon kanssa

Gattuso voitti tämän kilpailun kahdesti pelaajana mukaan lukien vuonna 2011 jolloin hän oli AC Milanin kapteeni nykyisen Juventuksen managerin Massimiliano Allegrin alaisuudessa.

41-Vuotias Gattuso on tehnyt hyvän työn AC Milanin managerina, paikassa jossa monet vielä kovemmatkin nimet ovat epäonnistuneet. Hänen täytyy kyllä olla huolissaan joukkueensa hyökkäyspelistä Juventusta vastaan sillä hänen aikanaan he ovat tehneet vain yhden maalin kolmessa ottelussa.

Kerroin molemmat joukkueet EIVÄT tee maalia on aika alhainen 1.66 joten yksi peli-idea voikin olla pelata Juventuksen voittoa ilman päästettyä maalia.

Edellisen 15 vuoden aikana, tämä finaaliottelu on seitsemän kertaa mennyt jatkoajalle, ja neljästi ollaan menty rangaistuspotkukilpailuun. Molempien joukkueiden voittokerroin rangaistuspotkukilpailun jälkeen on herkullinen 13.00.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ