Bundesliigan 2018/19 toisen kierroksen ottelut

Perjantai 31 elokuuta

Hannover – Borussia Dortmund 21:30 HDI-Arena, Hannover
Kertoimet: 5.70 – 4.50 – 1.60

Kotijoukkue Hannover avasi kautensa hyvällä 1-1 vierastasapelillä Werder Bremeniä vastaan. Borussia Dortmund taas murskasi omassa avauksessaan RB Leipzigin 4-1. Dortmund hakee tästä ottelusta toista voittoaan ja he saivat tällä viikolla ison buustin kun he saivan vuoden lainalla hyökkääjä Paco Alcácerin Barcelonasta.

Tästä ottelusta odotetaan huomattavasti erilaisempaa kuin Dortmundin ensimmäisestä ottelusta. Leipzig ei puolustukseen paljoa panostanut, mutta Hannover taas tulee olemaan puolustavampi. Nyt nähdään miten Favren Dortmund pystyy murtamaan puolustusmuureja.

Viime kaudella Hannover voitti Dortmundin 4-2 kotonaan.

Lauantai 1 syyskuuta

Nurnberg – Mainz 16:30 Max-Morlock-Stadion, Nurnberg
Kertoimet: 2.40 – 3.25 – 3.35

Sarjanousija Nurnberg hävisi oman avausottelunsa Hertha Berlinin vieraana 1-0. Yksi suurimmista putoajakandidaateista Mainz taas yllätti omassa avausottelussaan Stuttgartin 1-0.

Hertha ottelu oli todella tasainen, mutta nyt Nurnbergillä on paineet että he eivät häviä kahta ottelua putkeen. Usko on kova että kotiavauksessa tulisi pisteitä. Mainz haluaa kuitenkin toisen voittonsa, sillä viime kaudella heillä oli heikko vierassaldo (2-6-9). Voitto tästä olisi jo osoitus parempaan suuntaan.

Hoffenheim – Freiburg 16:30 WIRSOL Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim
Kertoimet: 1.62 – 4.20 – 6.05

Hoffenheim kärsi omassa avauksessaan vierastappion mestarisuosikki Bayernille 3-1. Freiburg hävisi omassa avauksessaan kotona Eintracht Frankfurtille 0-2.

Kukaan ei uskonut että Hoffenheim olisi avausottelusta pisteitä ottanut, mutta 80 minuuttiin asti Hoffenheim antoi Bayernille kovan vastuksen. Freiburgin avaus oli tuloksellisesti heikko, mutta pelissä ei ollut hirveästi mitään vikaa sillä he loivat useamman maalipaikan tekemättä kuitenkaan niistä yhdestäkään. Hoffenheim vieraissa ei ole helppo ottelu.

Viime kaudella Freiburg haki kuitenkin 1-1 vierastasurin Sinsheimista.


Eintracht Frankfurt – Werder Bremen 16:30
Kertoimet: 2.50 – 3.50 – 3.00

Frankfurt jatkoi siitä mihin he jäivät viime kaudella ja voittivat Freiburgin vieraissa 0-2. Werder Bremen jäi kotiavauksessaan 1-1 tasapeliin Hannoverin kanssa.

Eintracht otti avausottelussa tärkeän voiton vaikka monet pitivätkin sitä onnekkaana. Frankfurt oli kuitenkin paikoissaan kliinisempi ja ansaitsi voittonsa. Werder oli häviämässä omaa otteluaan, mutta tekivät tasoittavan maalin viisi minuttia ennen loppua joka jätti seuran fanit tyytyväiseksi. Moisander ja kumppanit haluavat sen ensimmäisen voiton kuitenkin tässä.

Viime kaudella molemmat voittivat kotiottelunsa 2-1.

Bayer Leverkusen – Wolfsburg 16:30
Kertoimet: 1.68 – 4.15 – 5.40

Hradeckyn ja Pohjanpalon Leverkusen kärsi avauksessaan 2-0 tappion Borussia Mönchengladbachille. Wolfsburg on kahtena viime kautena ollut lähellä putoamista, mutta tämä kausi alkoi hyvällä 2-1 voitolla Schalkesta.

Leverkusen ei ole aloittanut kautta kovinkaan hyvin. He voittivat Cupissa niukasti viidennen sarjatason Pforzheimin ja hävisivät avausottelussa ansaitusti Borussia Mönchengladbachille. Nyt Heiko Herrlichillä on kaikki paineet palata takaisin voittojen makuun jotta tavoite Top-4 sijasta voisi toteutua. Lukas Hradecky voi palata tässä Leverkusenin maalille. Wolfsburg on täynnä itseluottamusta hienosta ja ansaitusta Schalke voitostaan. He voivat aiheuttaa paljon ongelmia kotijoukkueelle.

Viime kaudella tämä ottelu päättyi 2-2 lukemiin.

Augsburg – Borussia Mönchengladbach 16:30
Kertoimet: 2.75 – 3.40 – 2.75

Augsburg haki avauksessaan 1-2 vierasvoiton sarjanousija Fortuna Dusseldorfista. Borussia Mönchengladbach taas voitti omassa ottelussaan Leverkusenin 2-0.

Andre Hahn palasi Augsburgiin ja Finnbogasonin poissaollessa hän on iskenyt nyt voittomaalit sekä Cupissa että Dusseldorfia vastaan viime viikonloppuna. Augsburgia veikattiin kauden yllättäjäksi ja kauden alku näyttääkin siltä. Mönchengladbach hakee toista voittoaan tästä ottelusta. Viimeksi Borussia on voittanut kauden molemmat avausottelut liigassa vuonna 1995. Joukkueella näyttää olevan erittäin vahva hyökkäys ja voivatkin olla tällä kaudella Top-4 suurin haastaja.

Viime kaudella tämä sama ottelu päättyi 2-2 lukemiin.

Stuttgart – Bayern Munchen 18:30
Kertoimet: 11.50 – 5.90 – 1.30

Stuttgart hävisi yllättäen avauksensa Mainzille 1-0. Mestarisuosikki Bayern taas otti lopulta 3-1 voiton Hoffenheimista.

Stuttgart koettaa jatkaa hyvää tappiotonta kotiputkeaan joka on jatkunut tammikuusta asti. Kauden alku on kuitenkin ollut heikko sillä he hävisvät myös Cupissa Hansa Rostockille ilman tehtyjä maaleja. Hyökkäys on tehnyt 29 yritystä maalia kohden, mutta ei maaleja. Tähän voikin tulla tässä ottelussa muutos. Bayern ja Niko Kovac yrittävät jatkaa 100% kauttaan. Heillä on myös kalavelkoja maksettavana Stuttgartille sillä he hävisivät viime kauden päätösottelunsa Stuttgartille kotonaan 1-4.

Viime kaudella Bayern kuitenkin voitti tämän vierasottelun 0-1.

Sunnuntai 2 syyskuuta

RB Leipzig – Fortuna Dusseldorf 16:30
Kertoimet: 1.40 – 5.00 – 9.00

RB Leipzigilla on paljon parannettavaa sillä he hävisivät avauksensa Dortmundille 4-1. Sarjanousija Fortuna Dusseldorf taas hävisi kotiavauksensa Augsburgille 1-2.

Leipzig melkein tipahti Eurooppa-liigasta Ukrainalaista Zoryaa vastaan, mutta Ruotsin Forsbergin viime minuutin rangaistuspotku toi Leipzigille jatkopaikan. Bundesliigassa heillä on kuitenkin vain parannettavaa. Tämä kahden viikkopelin tahti ei kuitenkaan sovi Leipzigille ja Dusseldorf voi käyttää tätä hyödyksiä. Vaikka Fortuna hävisi avausottelun, he näyttivät joukkueelta joka kuuluu Bundesliigaan.

Schalke – Hertha Berlin 18:00
Kertoimet: 1.76 – 3.50 – 5.20

Viime kauden kakkonen, Schalke, Hävisi oman avausottelunsa Wolfsburgille 2-1. Hertha Berlin taas voitti kotonaan Nurnbergin 1-0.

Schalke voitti Cupissa Scweinfurtin helposti 2-0, mutta Wolfsburgia vastaan heille tuli heikompi esitys ja tappio. Tappiota edesauttoi kuitenkin Matija Nastasicin ulosajo ja hän onkin poissa myös tästäkin ottelusta. Hertha oli viime kaudella turvallisesti keskitaulukossa ja samanlainen kausi on odotettavissa nytkin. Hertha voitti avausottelun 1-0, mutta heiltä puuttui se jokin hyökkäyksestä. Tuntuu siltä että berliiniläisten puolustuksen pitää kestää jos he haluavat tältä kaudelta jotain enemmän.

Viime kaudella Schalke voitti tämän ottelun 1-0.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ