Bayern jatkaa uutta nousua heikon Leipzigin kustannuksella

Nyt viikolla pelataan Saksan Bundesliigan toiseksi viimeinen kierros ennen lähes kuukauden mittaista talvitaukoa. Keskiviikon kärkiottelussa Allianz-Areenalla kohtaavat Bayern Munchen sekä tylysti Eurooppa Liigasta tippunut RB Leipzig.

Kausi on ollut erittäin raskas kotijoukkue Bayernille, mutta he ovat viimeinkin päässeet iskuun ja he yrittävät nyt jatkaa kuuden ottelun mittaista tappiotonta jaksoa heikon vierailijan RB Leipzigin kustannuksella.

Voittojen myötä Draama on vähentynyt

Niko Kovac oli yllätysveto suurseura Bayern Munchenin peräsimeen kesällä. Vaikka hän entinen pelaaja olikin niin hänen kokemattomuutensa ison joukkueen peräsimessä nähtiin selkeänä puutteena. Hänen parhaimmat näyttönsä olivat tulleet Frankfurtin vastahyökkäyspelaamisen kanssa jonka ei pitänyt sopia lainkaan Saksan menestyneimmän seuran pelityyliin.

Tähän soppaan kun lisättiin ikääntyvä joukkue joilla monella oli suuret egot niin draamalta ei voitu välttyä. Alusta asti tiedettiin että kyseessä on joukkueelle siirtymäkausi kun vähitellen ajetaan uusia pelaajia sisään ja vanha kaarti voi poistua. Alku ei ollut lupaava, mutta parannusta on tullut.

Viime viikonlopun 4-0 voitto Hannoveristä oli tämän kauden parasta Bayernia. He ovatkin nyt voittaneet liigassa kolme ottelua putkeen maalierolla 9-1.

”Die Bullenin” vieraskoreus jatkuu

Vaikka RB Leipzig on neljäntenä liigassa ja taistelemassa Mestarien liigan paikasta niin heidän vierassaldonsa on ollut tämän tason joukkueelle erittäin heikko.

Kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan niin Leipzig on hävinnyt neljä viimeistä vierasotteluaan, joista viimeisessä kolmessa he eivät ole pystyneet tekemään yhtäkään maalia. Tämä ei lupaa hyvää keskiviikkoa ajatellen ja tämän takia heidän voittokertoimensa on korkea 8.25. Jos voitto tulisi, niin se olisi heidän ensimmäinen Allianz Areenalta. Yksi maalikin olisi edistystä sillä sekin heiltä vielä puuttuu tältä stadionilta.

Sunnuntain 4-1 voitto Mainzista oli lupauksia herättävä ja Ralph Rangnick voikin lähteä tähän otteluun hyökkäys mielessä.

Maalijuhla tiedossa?

Vaikka Bayern on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana kahdessa viimeisessä Bundesliiga ottelussaan, niin he ovat vieläkin heikohkoja puolustuksessa kuten Mestarien liigan ottelu Ajaxia vastaan osoitti (3-3). Ajax onnistui löytämään puolustuksen heikot kohdat ja hyödyntämään niitä tehokkaasti.

Leipzig ei ole vieraissa montaa maalia tehnyt, mutta hyökkäyspelillä he voivat rankaista Bayernin puolustusta. Kotivoitto jossa molemmat joukkueet tekevät maalin tarjoaa hieman liian pienen kertoimen, 2.20. Jos hakee hieman arvoa niin tulosvetoon voi koettaa 3-1 lukemia 9.25 kertoimella.

WETTE JETZT – KLICKE HIER