Tiistain Mestarien liigassa Italia vastaan Espanja

Mestarien liigan on edennyt lohkovaiheen toiseksi viimeiselle kierrokselle ja nyt ratkaistaan ensimmäiset jatkoonmenijät. Tiistain kaksi huippukohtaamista pelataan Italiassa kun AS Roma isännöi Real Madridia ja Juventus Valenciaa.

AS Roma – Real Madrid 22:00 Stadio Olimpico, Rooma
Kertoimet: 3.40 – 3.75 – 2.10

Tilanne G-lohkossa on se että molemmat Real Madrid ja AS Roma ovat yhdeksässä pisteessä. CSKA Moskova on kolmantena neljällä pisteellä ja Viktoria Plzen viimeisenä yhdellä pisteellä. AS Roma – Real Madrid ottelun voittaja siis varmistaa jatkoonpääsyn. Molemmat joukkueet menevät jatkoon myös jos CSKA Moskova ei voita omassa ottelussaan Viktoria Plzeniä.

AS Roma hävisi viikonloppuna Udineselle 1-0 ja tämä katkaisi Roman viiden ottelun mittaisen tappiottoman putken. Roma on voittanut nyt seitsemän viimeisestä 11 ottelustaan kaikissa kilpailuissa häviten vain kahdesti. Tämän kauden kahdeksassa kotiottelussa Roma on voittanut viisi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain SPALille. Tuo SPALille kärsitty 0-2 tappio on Roman ainoa tällä kaudella kotonaan missä he eivät ole onnistuneet tekemään vähintään kahta maalia. AS Roma joutuu tulemaan toimeen tässä ottelussa ilman puolustaja Manolasia joka ei pelannut myöskään Udinesea vastaan. De Rossi, Pastore sekä Perotti ovat myöskin vielä poissa.

Real Madrid hävisi ensimmäisen ottelunsa Santiago Solarin alaisuudessa viikonloppuna kun Eibar kaatoi heidät 3-0. ”Los Blancos” oli voittanut kaikki muut neljä Solarin alaisuudessa pelattua otteluaan, mutta hävisivät nyt selvästi ja ansaitusti. Real Madrid on kuitenkin hyvässä asemassa Mestarien liigassa sillä he voittivat Roman ensimmäisessä ottelussa 3-0 ja ovat CSKA:ta viisi pistettä edellä. Vaikka he jäivät nollille viime ottelussa, olivat he tehneet 15 maalia neljässä edellisessä ottelussaan joten maalinteko on tuskin heille ongelma pitkään. Real Madridilta puuttuu tästä ottelusta Nacho, Casemiro sekä Alvaro Odriozola jotka kaikki ovat loukkaantuneita.

Real Madridia vastaan harvoin kannattaa pelata Mestarien liigassa, joten pelataan tähän vain Roman maalimäärää. AS Roma tekee yli 1.5 maalia tässä ottelussa. Real Madridin puolustus ei ole vakuuttanut.

Juventus – Valencia 22:00 Allianz Stadium, Torino
Kertoimet: 1.40 – 4.95 – 8.00

Juventus johtaa H-lohkoa yhdeksällä pisteellä ja varmistaa jatkopaikan jos he eivät häviä tätä ottelua. Manchester United on toisena seitsemällä pisteellä ja Valencia kolmantena viidellä pisteellä. Young Boys pitää perää yhdellä pisteellä. Valencia tarvitsee tästä ottelusta mitä luultavimmin voiton jos he mielivät jatkoon vielä tästä lohkosta.

Juventus hävisi viime Mestarien liigan kierroksella yllättäen kotonaan Manchester Unitedille 1-2 kahdella loppuhetken maalilla. Se on ainoa tappio jonka Juventus on tällä kaudella kärsinyt. Serie A:ssakin heillä on vain yksi pistemenetys 1-1 tasapelistä Genoaa vastaan. Viikonloppuna kaatui SPAL 2-0. Juventus on ollut vahva joka osa-alueella tällä kaudella mutta erityisesti puolustus on toiminut. 17 Ottelussaan joka kilpailussa he ovat päästäneet vain 10 maalia. Samalla he ovat itse onnistuneet tekemään maalin jokaisessa ottelussa ja jääneet itse asiassa alle kahden maalin vain kolme kertaa.

Valencian kausi näyttää piristymisen merkkejä. Alkukaudella joukkueen hyökkäys takerteli ja he pelasivat useita vähämaalisia tasapelejä. Nyt viiteen edelliseen peliin on tullut neljä voittoa ja yksi tappio. Tuo on joukkueen ainoa tappio kolmeentoista otteluun sitten kun Juventus kävi hakemassa Mestarien liigan avauskierrokselta 0-2 voiton. Tuossa ottelussa Cristiano Ronaldo sai punaisen kortin, mutta 10-pelaajan Juve silti otti ottelussa helpon voiton. Nyt Ronaldo on kotijoukkueen kokoonpanossa taas ja valmis rankaisemaan vierailijoita. Valencia voitti viikonloppuna Rayo Vallecanon ja tämä nykyvire on nostanut joukkueen La Ligassa jo sijalle 10.

Molempien joukkueiden puolustus on hyvä joten tuskin montaa maalia ottelussa nähdään. Valencian on kuitenkin haettava riskillä toisella puoliajalla maalia joka voi antaa Juventukselle useampia paikkoja. Pelataan tähän että toisella puoliajalla tulee ottelussa eniten maaleja kertoimella 2.10.

Muut ottelut:

AEK Ateena – Ajax 19:55
Kertoimet: 5.00 – 3.85 – 1.74

CSKA Moskova – Viktoria Plzen 19:55
Kertoimet: 1.76 – 3.85 – 4.95

Manchester United – Young Boys 22:00
Kertoimet: 1.26 – 6.15 – 12.25

Hoffenheim – Shakhtar Donetsk 22:00
Kertoimet: 1.86 – 4.20 – 3.90

Lyon – Manchester City 22:00
Kertoimet: 7.00 – 5.15 – 1.43

Bayern Munchen – Benfica 22:00
Kertoimet: 1.30 – 5.95 – 10.25

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ